Betong Serien

Betongklinkers i snygga grå toner

I den fina Betongserien hittar ni eleganta klinkers i färgerna grå, grafitgrå och sand / beige. Eleganta färgtoner som matchar det snygga måttet 30 x 60 cm. Varma toner som blir lika bra på väggar som på golv.

Läs mer


I hallen kan man t.ex. välja en mörkare grå Betongklinker på golvet och en ljusare på väggarna. De tål golvvärme, så passa på att lägga in värme för att få torra
och varma golv till vintern. Den ljust beiga Betongklinkern blir läcker att sätta bakom köksbänken och kakla gärna den ända upp till taken för maximal effekt.

Rektangulära former till golv och vägg

Dessa fina klinkers gör sig också utmärkt i t.ex. vardagsrum. Här går det även att skapa intressanta mönster om man vill, genom att välja en bård i en annan grå ton. Väljer ni att sätta ett mörkare golv och en ljusare vägg, låt den mörkare Betongklinkern komma igen på väggen i ett band som löper runt hela rummet. Den här moderna klinker kommer ge ett mjukt och välkomnande intryck i ert hem. Ett betongliknande material användes redan av etruskerna. Romarna tog över traditionen och tillsatte b.la. vulkanaska. Pantheon i Rom har en betongkupol med en diameter på 45 meter som står kvar än idag att beundra.

Läs mindre

KLG  Concrete Betong Serie

grått klinker

Slider

KLINKER TILL HALL

Slider

GRÅTT KAKEL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog