Cream Marmor Serie

MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream
MSJ132-4015CR.PBressa, drumsink, Dim 40xH15 cm, Marble Cream Polished (3)
mw107-05-portofino-parquetry-3×3-cm-cream-1
msj100-montello-cream-marble-basin
MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream (1)

Eleganta cremefärgade marmorklinkers

Cream Marmor serien är vacker och en fröjd för ögat. Marmor i sig är stiligt och den eleganta cremefärgen lyfter marmorn ytterligare ett snäpp. Fint urval av handfat, marmormosaik och tumlad marmor. De är, trots sitt skira utseende, tåliga och gör sig perfekt i badrum där de kan sättas upp på både väggar och golv.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Vanligaste måttet på plattan är drygt 30 x 30 cm. Kombinera gärna olika typer av cremefärgad marmor i badrummet. En tumlad marmor blir t.ex. perfekt i duschutrymmet. Man kan sedan välja mosaikklinkers på övriga väggar. Till golvet väljer man sedan kanske en större marmorplatta för ett enhetligt och harmoniskt uttryck. Som pricken över i’et väljer man sedan ett marmorhandfat.

Matcha med det runda handfatet Umberto

Handfatet Umberto är mer rustik med en räfflad yta medan de andra har en slät blank yta. Vackra runda handfatsformer som skänker elegans åt ert nya badrum. Cremefärgade klinkers gör sig också i moderna kök och sprider elegans när de sätts bakom köksbänken. Passar perfekt för er som vill ha ett kök med sydeuropeisk touch. Marmorbrottet i Cararra, Toscana, är inte bara berömt för en av James Bonds biljakter (”Quantum of Solace”) utan också som den plats där Michelangelo fick sin marmor till sina världsberömda statyer.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4900 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4900 kr
Fraktfritt - köp över 4900 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr