✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Fasat Kakel

KAA2034_Metro Subway, Kakel, Vit, 10×30 cm (6)
KAA2034_Metro Subway, Kakel, Vit, 10×30 cm (5)
KAA2034_Metro Subway, Kakel, Vit, 10×30 cm (8)
KAA2033 Metro Subway kakel, 100×300 cm, grå fasad

Bistrokakel med fasade kanter

Fasat kakel karakteriseras av att sidorna har en lätt lutning och detta ger kaklet ett levande uttryck. För att få till den där underbara franska bistrolooken, väljer många att sätta kaklet i förband och väljer sedan en grafitgrå fogfärg till. Detta blir garanterat supersnyggt och ert gamla kök har plötsligt förvandlats till en liten fransk plats, bara att komplettera med patéer och croissanter!
Metro har fasat kakel med måtten 10 x 30 cm. i färgerna vitt, grått och svart. Svart fasat kakel med svart fog i förband, blir också väldigt effektfullt i kök. Sedan finns även vackert fasat kakel i marmor som blir vackert i badrum. Där kan man välja att experimentera med att sätta dem vertikalt eller horisontellt, beroende på vilken effekt man vill ha.

Skapa cafékänsla hemma

Bisaldo vitt fasat kakel (10×20 cm) gör sig perfekt i badrum och kök. Lägg lite tid på vilken fogfärg ni föredrar, för det blir lite olika effekter. Fasat kakel blir också väldigt snyggt i badrum och välj gärna att lägga ett schackrutigt klinkergolv. Svart eller vitt handfat till är en smaksak. Slutresultatet blir ett tidlöst klassiskt badrum. Apropå Frankrike, så vet ni väl att painriche bara finns i Sverige! I Frankrike heter det långsmala brödet baguette, bon appetit!

KAA2032_Metro Subway, Kakel, Svart, 10×30 cm (6)
KAG2069_Colletta, Kakel, Vit, 10×20 cm (2)
kal4051-kal4052-kal4054-interior-3
fasat kakel

Fasat Kakel för hem

Fasat kakel är ett av de mest populära kakel materialen. Den kombinerar skönhet och kvalitet, är hållbar och resistent mot skador. Fasat kakel används för att dekorera vånings fasader, bostäder, stugor, samt kommersiella fastigheter (kontorslokaler, affärer, utställningscenter, m.m).

Fasat kakel vitt

Fasat kakel vitt egenskaperna hos detta material ger möjlighet att genomföra ursprungliga idéer och skapa en mängd interiörer. Fasat vitt kakel kan ha olika former under tegelstenar, under en sten, på grund av den, passar den perfekt för alla stilar och används vid inredning av bad och kök.

Fasat kakel för olika miljöer

Fasat kakel badrum är det mest populära, som liknar en vänd tegel i sitt utseende. Finns att välja olika färgversioner av fasat kakel badrum keramiska plattor, som vit och beige. Fasat kakel kök är mycket populär nu ocks. Man kan installera denna fasat kakel kök i ditt kök och bli säker på kvalitet och utseenden. Utmärkta tekniska parametrar av fasat keramikplattor: frostbeständighet, syrafasthet, böjnings och repbeständigt, liksom enkel rengöring och skötsel tillsammans med minimal värmeledningsförmåga gör denna fasat kakel till det idealiska materialet för intern och extern bearbetning och tillåter även att den används som ett element i isoleringssystemet.
Du kan köpa fasat kakel hos oss till ett överkomligt pris som gör att du i många år kan glömma behovet av att utföra extern reparations och restaureringsarbete. Fasat kakel är extremt hållbar, miljövänlig och motståndskraftig mot miljöpåverkan.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider