Hexagon Serien

Klinker Svart
KLC4045 Almira Hex, golv_vägg platta 25×25 cm, 1 mönster _ förp
KLC4066 Kalia Hex, Klinker, Grå, 25×22 cm
KLA2114 Oak Hexagon, Klinker, Grå, 34,6×40 cm (7)
KLC4047Almira Hex, Klinker, Ljus Grå, 25 25×22 cm (2)

Hexagonklinker med sex hörn

Hexagon serien har ett fint urval av dessa vackra sexhörningar. Almira Hex är två snyggahexagonklinkers i en ljusare och i en mörkare grå med måtten 22 x 25 cm. Den finns även i en mönstrad variant.
Artes istället är 34 x 40 cm. stor och består av en kombination av helgrå och gråmönstrade klinkers som tillsammans kan skapa underbart vackra golv. Man kan ha sådana här golv i alla slags rum. Den charmiga Kalia (22 x 25 cm.) är hälften ljusgrå och den andra halvan mörkgrå. Den blir väldigt effektfullt på stora ytor som golv och väggar.

Vackra färger som exempelvis isblått

Salanda är en mörk hexagonklinker och vackra Oak är isblågrå. Dessa stora hexagonplattor (35 x 40 cm.) skapar väldigt snygga golv och med väldigt små medel får man ett väldigt trendigt hem som ser designat ut. Allt detta tack vare de fina färgerna men framför allt den spännande formen. Att välja hexagon, är ett riktigt bra val! Man kan laborera med fogfärgen och väljer man en grå hexagon till köket, brukar en ljus fogfärg bli snygg till. En mycket ljus hexagonplatta bakom köksbänken, blir stilig med vit fog till. Hexagonmönstret finns naturligt bland oss hos b.la. snöflingan, bivaxet och i sköldpaddans skal.

Varför hexagon?

Hexagon klinker – är harmoni, mysighet och originalitet garanteras. Hexagon klinker samlingen ser verkligen underbart och okonventionellt. Den form av denna klinker är estetik som direkt skiljer rummet bland annat och introducerar det i mysterium och originalitet.

Vilken färg att välja: homogen eller mönstrad?

Klinker hexagon är tillverkad med flera olika texturer med dekorativa ornament och med en praktisk ytstruktur. Hexagon klinker är exakt kakel som sätter sin stil och design i rummet eller kompletterar den redan existerande, icke-standardiserade och minnesvärd form. Man kan hitta – vit, grå, brun, blå, beige och ett stort antal nyanser av färger. I varje färg på den sexkantiga samlingen hexagon finns två fakturor, utan bild och med ett mönster på ytan.

Välj rätt hexagon för ditt badrum

Särskilt fördelaktigt i inredningen är kombinationen av två modeller från ett färgområde. På grund av den lilla storleken på plattan Klinker Hexagon kan användas för små rum, väggar, som en yta i köket. Grå hexagon klinker är perfekt för alla typer av rum, vare sig det är ett badrum, ett kök, ett rum eller en hall. Hexagon Kakel badrum glider inte och har en matt yta, vilket gör den bekväm för vidare användning. Kombinationen av Hexagon Kakel badrum är möjliga med både varma och kalla nyanser. Rummets design med Hexagon Kakel badrum beror bara på din fantasi, med Hexagon Klinker badrum kan du skapa en unik design, även utan specialutbildning.

Perfekt hem med Hexagon

Hexagon klinker grå iställer in stämningen för ditt rum, ger atmosfären en känsla av harmoni, komfort och skönhet. Samlingen grå hexagon klinker är verkligen magnifik, utförandet i form, kommer att se original och estetisk, och mattytan ger en speciell charm och värme. Hexagon kakel vit är kakel som antingen kommer att vara ursprunget till någon stil i dekoration, eller det kommer att bli ett lyxigt tillskott till den övergripande interiören.

Färg kombinationer av hexagon klinker

Grå, vit, brun och beige färger, en fantastisk kombination på en kakel. Din golv kommer att bli en riktig stolthet i rummet, en känsla av uttrycksfullhet, estetik och skönhet. Ge dig själv en magnifik design, fantastiska och magnetiska golv tillsammans med Hexagon klinker – samlingen som Hill Ceramic erbjuder dig!

Hexagon klinker

Slider

grått klinker

Slider

KLINKER TILL HALL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.