Hexagon Serien

Klinker Svart
KLC4045 Almira Hex, golv_vägg platta 25×25 cm, 1 mönster _ förp
KLC4066 Kalia Hex, Klinker, Grå, 25×22 cm
KLA2114 Oak Hexagon, Klinker, Grå, 34,6×40 cm (7)
KLC4047Almira Hex, Klinker, Ljus Grå, 25 25×22 cm (2)

Klinker med sex hörn

Hill Ceramic har ett antal olika serier med denna speciella och utmanande form på klinker. Plattans storlek och form gör att den lyfter varje golv, eller vägg för den delen, till nya höjder. Vi presenterar plattorna:

  • Den charmiga Kalia (22 x 25 cm.) är hälften ljusgrå och den andra halvan mörkgrå. Den blir väldigt effektfullt på stora ytor som golv och väggar.
  • Almira Hex som med två snygga hexagoner i en ljusare och i en mörkare grå klinker med måtten 22 x 25 cm. Den finns även i en mönstrad variant.
  • Artes är en platta i måtten 34 x 40 cm.och består av en kombination av helgrå och gråmönstrade klinkers som tillsammans skapa underbart vackra och personliga golv.

Vackra färger som exempelvis isblått

  • Salanda är en mörk hexagonklinker och vackra Oak är isblågrå.

Dessa stora hexagonplattor (35 x 40 cm.) skapar golv och med väldigt små medel får man ett väldigt trendigt hem som ser designat ut. Allt detta tack vare de fina färgerna men framför allt den spännande formen. Man kan leka med fogfärgen; väljer man en grå hexagon till köket är tipset att sätta en ljus fogfärg. Prova också att kombinera en vit fog till en grå hexagonklinker. bli snygg till. En mycket ljus hexagonplatta bakom köksbänken, blir stilig med vit fog till.

Varför hexagon?

Hexagonmönstret finns naturligt bland oss hos på ställen vi inte tänker på men uppskattar b.la. snöflingan, bivaxet och i sköldpaddans skal. Mönstret känns  harmoniskt och mysigt. Den sexkantiga formen hos denna klinker är estetik som direkt skiljer rummet från allt annat och introducerar det i originalitet.

Vilken färg ska jag välja?

Klinker i  hexagon är tillverkad med flera olika texturer med dekorativa ornament och med en praktisk ytstruktur. Hexagon klinker sätter sin stil och design i rummet eller kompletterar den redan existerande. Välj en mjukare linje med enfärgade plattor till ett rum är inredningen ska framhävas och en mönstrad om golvet eller väggen ska agera som ögongodis.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4900 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4900 kr
Fraktfritt - köp över 4900 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr