• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type
marmor klinker

Marmorklinker är en av de mest populäraste klinkerplattorna just nu. Våra kunder uppskattar kvaliteten, priset, de många färgerna samt att man kan kombinera de olika storlekarna.

kakel

Hos oss hittar ni ett utbud av vitt kakel från de minsta 10×10 cm till de största 60×60 cm. Utöver vitt kakel så har vi ett kakel för kök och badrum i många färger och strukturer. Viktigt att veta för dig som skall välja kakel är att ni kan också använda klinker för vägg.

marokanskt

Vårt sortiment av Marockanskt klinker består bl.a. av ett utbud från Spaniens ledande tillverkare, en del av sortimentet är för dig som älskar rikligt med färger och mönster. Söker du harmoniska Marockanska plattor så har vi även ett brett utbud som i gråa toner.

klinker

Vi har ett brett utbud av klinker och många storlekar och färger. Vi fokuserar på kvalitetsklinker från europeiska tillverkare. Kvaliteten är PEI4 och PEI5 i de flesta fallen. Vi har även genomfärgad granitkeramik.

traklinker

Träklinker är ett alternativ till Tarkett eller Pergo, det är ett betydligt tåligare alternativ och i många fall också snyggare. Vi har ett stort utbud i flera färger och träslag. De längsta träklinker vi har är 120 cm långa, vi har ett fantastiskt pris på de flesta som är 15×60 cm

Marockanskt Klinker Kampanj 1

Lagerförsäljning från Hill Ceramic. Stort utbud av kakel, klinker, väggbekladning med små priser. Passar bra både till golv och vägg. Alla utrymme från kök och badrum till hall, garage och utomhus.

oferta espanola

Några av våra Spanska tillverkare har gett oss enastående priser under en begränsad tid, över 1000 produkter till rena Sangria priserna. Handla kvalitet, handla smart.

Kvalitets Kakel och klinker till bra pris, snabba leveranser & fri frakt

Hill Ceramic® är en kakel och klinkerleverantör som vänder sig till privatpersoner och företag, fraktfritt över 4000 kr, köp nu betala sen med Klarna. Vi har ett brett sortiment av kakel och klinker, färgskalan domineras av den vita och gråa färgskalan men givetvis så hittar ni även klassiska marmor inspirerat kakel och klinker. Marrakesh plattor för både vägg och golv är våra storsäljare. För att kombinera kakel och klinker så har vi så klart också mosaik både för vägg och golv.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider