• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type
Metall inspiration
LYNX SERIES
Lynx Klinker - Snyggt brun klinker | Hill Ceramic®
KLP6017_Lynx Prangos, Klinker, Koppar, 25×76 cm (2)
klp6288-klinker-lynx-gro-blank-44x89-cm

Lyxiga bronsfärgade klinkers

Lynx är en serie av vackert bronsfärgade klinkers. Finns som mosaik, Prangos (horisontella stavar) och klinkers i två olika mått; 44 x 89 cm. och 30 x 60 cm. Lynx klinkers är väldigt eleganta och omtyckta att sätta i de flesta miljöer. Är det dags att göra om badrummet hemma, blir en kombination av Lynx klinker och Lynx mosaik ljuvligt. En mustigt bronsfärgad kulör som är både varm och elegant på samma gång.
Kombinera de olika storlekarna och vänd t.ex. på plattorna så att de ibland är vertikala och ibland horisontella. Genom att använda sig av klinker i samma serie men på olika sätt, skapar man dynamik i ett rum samtidigt som det blir enhetligt och harmoniskt.

En badrumsdröm blir sann

En Lynx klinker ger ett exklusivt intryck, så ska ni bara kakla en liten del i er bostad, välj gärna dessa. Blir exempelvis coolt med bronsfärgade plattor bakom köksbänken, bakom handfatet, som hallgolv o.s.v. Ett helkaklat badrum med Lynx blir snyggt och riktigt lyxigt. Fungerar likt en basfärg, där de flesta inredningar passar till. Det kan både se mjukt ut och industriellt. Variera belysningen för att få fram den stämningen som just ni önskar. De vackra lodjuren som i Europa främst finns kvar i Skandinavium, heter Lynx Lynx på latin.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider