✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Madrid Klinker Serien

Serie Spain Madrid

Kombinera träklinkers med mosaik

Charmiga Madrid serien består av både marockanska klinkers och en fin träklinker med måtten 15 x 60 cm. i en fin naturlig gråton. De gråmönstrade klinkerplattorna har måtten 15 x 15 cm.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Man kan lägga Madrid träklinker på golv och sedan, för att göra något annorlunda, lägga in några av de marockanska Madrid klinkerplattorna med jämna mellanrum över hela ytan. Resultatet blir hemtrevligt och det här kan man också göra på köksgolv för att skapa en familjär och mysig stämning.

Marockanska klinkers i köket blir omtyckta av alla

I köket kan man låta de marockanska Madrid plattorna komma igen bakom köksbänken för att skapa ett enhetligt intryck. I hallen kan man byta ut det slitna parkettgolvet till klinkers från Madrid serien och på så vis äntligen få ett praktiskt golv i hallen som är slittåligt och lätt att rengöra. Samma gäller för kök såklart, skönt att få ett golv som tål fläckar och spill. Skall ni göra om ert badrum, blir det fint med träklinkers på väggarna och marockanska klinkers på golvet. Hela Madrid serien ger ett mjukt och välkomnande intryck, valet är lätt. Det moriska namnet på den spanska huvudstaden staden var Madjrit som är diminutiv av det latinska ordet materia som betyder ”byggnadsträ”.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider