• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Madrid Klinker Serien

Marockanska klinkers i köket blir omtyckta av alla

I köket kan man låta de marockanska Madrid plattorna komma igen bakom köksbänken för att skapa ett enhetligt intryck. I hallen kan man byta ut det slitna parkettgolvet till klinkers från Madrid serien och på så vis äntligen få ett praktiskt golv i hallen som är slittåligt och lätt att rengöra. Samma gäller för kök såklart, skönt att få ett golv som tål fläckar och spill. Skall ni göra om ert badrum, blir det fint med träklinkers på väggarna och marockanska klinkers på golvet. Hela Madrid serien ger ett mjukt och välkomnande intryck, valet är lätt. Det moriska namnet på den spanska huvudstaden staden var Madjrit som är diminutiv av det latinska ordet materia som betyder ”byggnadsträ”.

Serie Spain Madrid

Kombinera träklinkers med mosaik

Charmiga Madrid serien består av både marockanska klinkers och en fin träklinker med måtten 15 x 60 cm. i en fin naturlig gråton. De gråmönstrade klinkerplattorna har måtten 15 x 15 cm.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Man kan lägga Madrid träklinker på golv och sedan, för att göra något annorlunda, lägga in några av de marockanska Madrid klinkerplattorna med jämna mellanrum över hela ytan. Resultatet blir hemtrevligt och det här kan man också göra på köksgolv för att skapa en familjär och mysig stämning.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider