Marockanskt Klinker och Kakel

Marockanst kakel och klinker - Snyggt i kök och badrum | Hill Ceramic ®

Välja ditt klinker badrum marockanskt

Marockanska klinkers kan verkligen förändra ett helt rum. Mönstren är verkligt vackra och de blir till en prydnad vart än de sätts. Vill ni komplettera med enhetligt färgade plattor, finns Mansour i tre olika nyanser av grått. Dessa klinkerplattor är i storleken 19 x 19 cm. som är ett praktiskt mått som passar bra på de flesta ytor av badrum, kök och hall. För ett ännu större urval, kika närmare på Casablanca serien. Här har ni även flera kulörta varianter i b.la. en vacker blå. Flera av dem har lite vintage utseende vilket gör att det kommer inte att se ut som ett nylagt golv, vilket ger ett mer genuint och gediget utseende. Även dessa klinkers finns i det praktiska kvadratiska formatet 19 x 19 cm.

Satsa på att göra en inbjudande hall med marockanskt kakel

En av dessa marockanskt klinker s många fördelar, är att de kommer garanterat lyfta det rum de sätts i. Ta t.ex. en liten mörk hall, sätter ni marockanska klinker där, kommer era gäster få ett helt annat intryck av er bostad. Marockanskt kakel ur Casablanca serien blir perfekt där, välj t.ex. en platta med blå inslag, för att lysa upp. Filmen Casablanca från 1942 brukar räknas som en av de största klassikerna inom amerikansk film. Huvudrollerna spelades av Humphrey Bogart och Ingrid Bergman.
Marockanskt kakel kök
Marockanskt kakel badrum
Orientaliskt kakel

Marockanskt klinkergolv går ofta bra ihop med golvvärme

Ofta är de frostsäkra och vem vill inte ha en uteplats med marockanskt klinkergolv! De är tåliga och går ofta bra ihop med golvvärme vilket äntligen gör det möjligt att skapa ert drömbadrum. Kanske vill ni ha samma platta till golv och väggar eller så tar ni två olika. Här sätter verkligen bara fantasin gränser. Har ni bara ett litet kök med begränsat utrymme, sätt då en färgglad marockansk klinker bakom köksbänken och voilà, har ni ett helt nytt kök! Den marockanska stilen är alla inredningstidningars favorit. Komplettera gärna med tyger och porslin med samma look.

 

Marockanskt klinker till kök

Vet man inte vilken klinker ska man välja för sitt kök? Almira Hex Marocko klinker är bra att kombinera med alla stilar av köksdesign. Den sexkantiga formen av klinker ser snygg ut i alla kök. Den kan användas både i huset och utomhus på grund av dessa egenskaper. Marockanskt klinker är praktisk och grafisk. Den är perfekt för dekoration av en balkong, öppen spis, bastu, hall. Genom att köpa en Hill Ceramic klinker i marockansk stil, tar du hem Marockos färg, värme och komfort. Oavsett var du är, Hill Ceramic skall leverera Marockanska varor och solen till någon plats i Sverige.

delivery-truck
Snabb leverans

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 2-4 vardagar.

credit-card
Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

customer-service
Kund support

Vi nås via chatten, mejl samt telefon, vi svarar normalt inom 30 min, under helger har vi begränsad bemanning.

tag
Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

free
Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

store
B2B företagskonto

Är du återförsäljare, plattsättare, fastighetsbolag eller annat branschföretag så har vi avtalspriser online.

MAROCKANSKT KLINKER

Slider

MÖNSTRAT KLINKER

Slider

MAROCKANSKT KAKEL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.