✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Marockanskt Klinker och Kakel

Marockanskt kakel och klinker - Snyggt i kök och badrum | Hill Ceramic ®

Välj Marockanskt klinker

Marockanskt klinker kan verkligen förändra ett helt rum. Mönstren är djupa, vackra och de blir en prydnad vart än de sätts. För att lugna ner golvet eller väggen går det utmärkt att komplettera med enfärgade plattor ur samma serie. Mansour är en uppskattad serie i tre olika nyanser av grått. Dessa klinkerplattor är i storleken 19 x 19 cm. som är ett praktiskt mått som passar bra på de flesta ytor av badrum, kök och hall. För ett ännu större urval, kika närmare på Casablanca serien>. Här har ni även flera kulörta varianter i b.la. en vacker blå. Flera av dem har lite vintage utseende vilket gör att det kommer inte att se ut som ett nylagt golv, vilket ger ett mer genuint och gediget utseende. Även dessa marockanskt klinkers finns i det praktiska kvadratiska formatet 19 x 19 cm.

Satsa på att göra en inbjudande hall med marockanskt kakel

En av dessa marockanskt klinker många fördelar, är att de kommer garanterat lyfta det rum de sätts i. Ta t.ex. en liten mörk hall; sätt marockanskt klinker och era besökare kommer att få ett helt annat intryck och ett varmt mottagande.

Marockanskt kakel kök

Marockanskt kakel badrum

Orientaliskt kakel

Marockanskt klinkergolv går ofta bra ihop med golvvärme

Många av Hill Ceramics klinker med inspiration från Marocko och Marrakesh är frostsäkra. Tänk att ha en uteplats med dessa häftiga färger på klinkergolvet! Väljer du att lägga de inomhus är de tåliga och går ofta bra ihop med golvvärme vilket äntligen gör det möjligt att skapa ett exotiskt drömbadrum.

Har ni bara ett litet kök med begränsat utrymme? Sätt då en färgglad marockansk klinker bakom köksbänken och voilà, har ni ett helt nytt kök! Den marockanska stilen är alla inredningstidningars favorit. Komplettera gärna med tyger och porslin med samma utseende.

Marockanskt klinker till kök och hall

Vet man inte vilken klinker ska man välja för sitt kök? Almira Hex Marocko klinker är bra att kombinera med alla stilar av köksdesign. Den sexkantiga formen av klinker ser snygg ut i alla kök. Den kan användas både i huset och utomhus på grund av dessa egenskaper. Marockanskt klinker är praktisk och grafisk till hall och kök. Den är perfekt för dekoration av en balkong, öppen spis, bastu, hall. Genom att köpa en Hill Ceramic klinker i marockansk stil, tar du hem Marockos färg, värme och komfort. Oavsett var du är, Hill Ceramic skall leverera Marockanska varor och solsken hem till dig!

delivery-truck
Snabb leverans

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 2-4 vardagar.

credit-card
Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

customer-service
Kund support

Vi nås via chatten, mejl samt telefon, vi svarar normalt inom 30 min, under helger har vi begränsad bemanning.

tag
Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

free
Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

store
B2B företagskonto

Är du återförsäljare, plattsättare, fastighetsbolag eller annat branschföretag så har vi avtalspriser online.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr