✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Marrakesh Lagerrensning Serien

KLC4009 Alhambra, Klinker, Grå, 24,7×24,7 cm single mönster förp (8)
Blå klinker
KLC4009 Alhambra, Klinker, Grå, 24,7×24,7 cm single mönster förp (1)
KLC4045 Almira Hex, golv_vägg platta 25×25 cm, 1 mönster _ förp
KLC4009 Alhambra, Klinker, Grå, 24,7×24,7 cm single mönster förp
KLC4043 Seville Plomb, Klinker, Brun, 24×24 cm, 1 mönster_förp (1)

Marrakeshserien har allt ni kan önska

Välkomna till ett underbart urval av charmiga marockanska klinkers i Marrakesh serien! Här kan ni välja mellan mycket. Det finns dem traditionella mönstrade klinkerplattorna i gråskala, allt från mer dekorerade plattor med blomsterliknande mönster till mer grafiska varianter som Seville Plomb och La Azohía Kubic.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
De är kvadratiska och ligger på ca 24/25 cm. i storlek. Sedan finns de som är enhetligt färgade i vitt, grått och blått. Sen har ni de charmiga hexagonplattorna (sexhörningar) i Almira serien. Alla går fint att kombinera med varandra och man skapa olika unika mönster i respektive rum. Hexagon klinkers har mycket ”personlighet” tack vare sin annorlunda och fina form. De går att få i ljusgrått och mörkgrått och även som mönstrad platta. Tillsammans skapar de charmiga golv och väggar.

Grafiska mönster eller mer blommor och blader

De mer enhetligt färgade klinkerplattorna, kan man lägga var för sig eller kombinera. Man kan t.ex. sätta en ljusgrå platta på ett helt golv eller vägg, och sedan lägga en rad med en platta som är ljusare eller mörkare. Med väldigt små medel kan man få en yta att se betydligt mer spännande ut. Den labyrintiska gamla staden, medinan i Marrakesh, är sedan 1985 uppsatt på Unescos världsarvslista. Väl värd att besöka!
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider