Snabb leverans till hela Sverige
4.8

Natursten Mosaik

Natursten Mosaik - Mosaik med många Naturstensvarianter | Hill Ceramic®

Mosaik av natursten är otroligt elegant. En riktig kvalitetsklinker. Gedigen och exklusiv och med klinkerns alla fina egenskaper som att de är tåliga och slitstarka. En del av dem ser faktiskt ut som konst, så vackra är dem.

Olika storlekar och variationer

Ändå tål många golvvärme, vilket gör dem t.ex. möjliga att till och med ha som badrumsgolv. Finns i flera storlekar och 30 x 30 cm. är ett vanligt mått. Vackra naturliga färger för att skapa tidslösa klassiska rum och miljöer.

Skapa riktigt kvalitativa golv och väggar

Natursten Mosaik passar er som vill skapa riktigt kvalitativa golv och väggar. Ge det gamla köket ett riktigt lyft genom att sätta mosaik här! Samma gäller för t.ex. hallen, badrummet o.s.v. Vill ni ge gillestugan ett riktigt lyft, välj då mosaik i natursten. Det ser verkligen gediget och nästan exklusivt ut. Portofino är en charmig serie som ser ut tegelsten och att sätta detta i köket, blir med enkla medel, till ett otroligt coolt kök. Vem vill inte ha en tegelstensvägg i köket. Det kommer se härligt inbjudande ut och middagen kommer hellre intas här än i matsalen. Man skapar lätt ett toskanskt lantkök här tack vare gedigen mosaik i natursten.

Visste du?

Tack vare det otroliga utbud som finns av vackra klinkers nuförtiden, finns alla möjligheter att istället för att byta köks- och badrumsinrednig, istället sätta klinkers på vägg och golv och på så vis få nya underbara rum!