• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Napoleono serien

Napoleono - Kollektion av kakel och klinker | Hill Ceramic ®

stenklinker

Ljus stenklinker

Napoleono, Klinker, Beige, 60x60 cm

Charmigt nordiskt blond

Sten Klinker - Napoleono

Till husets alla rum

Storlekar

  • 60×60
  • 30×60
  • 30×30

Färger

KLL4091Napoleono, Klinker, Ljus Grå, 60x60 cm (2)
KLL4097Napoleono, Klinker, Grå, 60x60 cm (1)
KLL4094Napoleono, Klinker, Beige, 60x60 cm (1)

Kakel är det brända lermaterial som du fäster på vägg. Klinker är det material som du bränner lite högre temperatur och som gör att du får ett material som är lite mer motståndskraftigare och tåligare. På denna yta kan vi sedan skapa ett mönster för att uppnå en viss effekt och en stenklinker är helt enkelt en bränd lergodsplatta med en imitation av en sten.

stenklinker

Vad är Stenklinker

Är det inte snyggare med riktig sten? Jo, kanske. Om du faktiskt kan se skillnad! Det finns riktiga nördar som idag har svårt att med blotta ögat se skillnad på en tillverkad och en naturlig sten. Prislappen på en riktig natursten är ofta hög och den kräver ett vist mått av skötsel och impregnering för att fortsätta se snygg ut åren som kommer. Kvalitet och färgjämnheten är alltid bättre hos en tillverkad stenklinker.

Köp billigt klinker online

Hill Ceramic säljer inte via fysiska butiker utan har ett återföräljningsnätverk online via egna och externa försäljningskanaler där www.hillceramic.se är den viktigaste. Det finns inga dyra mellanlager eller grossister och alla transporter sker direkt till byggplatsen från Europas största tillverkare av kakel och klinker. De avdrag i kostnader vi kan göra på dessa sätt återbetalas till dig som kund i form av rabatter och fria frakter på alla ordrar över 4000 sek. Det ska vara enkelt att handla av bra och billigt kakel och klinker av bra kvalitet på nätet och Hill Ceramic är din kakelbutik dyugnet runt.

Kombinera olika storleka

Napoleono finns i tre olika färgställningar, Beige, Grå och Ljusgrå och i tre olika storlekar, 5×5 cm, 30×60 cm och 60×60 cm. Detta gör denna stenklinker till en perfekt platta till skandinaviska blonda hem med små distinktiva nyanser. Den älskar stora öppna ljusinsläppande fönster och öppna planlösningar. Genom att kombinera de olika storlekarna på olika platser i hemmet kommer plattan att bete sig annorlunda. Den stora 60×60 cm grå plattan till hallen som dämpar välkomnande och som övergår i en beige varm i vardagsrummet.
Ådringen i stenklinker brukar följa i ljusets naturliga riktning. Prova att lägga ut plattor på prov på golvet innan du monterar för bäst och önskat resultat. Våga ”vända” på plattor så ser hur ljuset beter sig på plattorna innan du bestämmer dig.

Vitt kakel i badrum och stenklinker

Napoleono går utmärkt att sätta både på vägg och golv då det är en klinkerplatta men många väljer att i badrum bryta av med ett vitt kakel på vägg och med Napoleono på golvet. Det kan lätt bli lite f ö r mycket att sätta samma material på alla golv och varje vägg i rum. En vit matt kakelplattan 30×60 cm i storlek till en större Napoleono fungerar riktigt bra.
Det viktigaste i badrummet är givetvis att vattnet rinner undan och ner i golvbrunnen. Alla badrums förutsättningar är olika men runt en traditionell fyrkantig brunn mitt i en dusch exempelvis är det lättast att lägga mindre mosaik runt för att bygga ett fall där vattnet kan rinna ner i brunnen.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider