• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Nebraska Serien

KAST Nebraska Klinker Beige cm
KAST Nebraska Klinker Brun cm
KAST Nebraska Klinker Grå Mörk cm
Brunt klinker
KAST Nebraska Klinker Beige cm
KAST Nebraska Klinker Grå Mörk cm

Nebraska, för er som vill ha en exklusiv touch

Nebraska är en serie av vackra marmorliknande klinkers med måtten 60 x 60 cm. och 30 x 60 cm. De finns i två olika vackra färger; en ganska mörkt brun och en ljust cremefärgad. Nebraska är en omtyckt klinker som t.ex. gör sig fin i badrum.
Välj förslagsvis den stora klinkern till golvet och de rektangulära till väggarna. Här är det en smaksak om man vill ha samma färgton i hela badrummet eller förslagsvis ett mörkt golv med ljusa väggar. Har ni ett mindre badrum, kan det vara lämpligt att sätta enbart ljusa klinkers på både golv och väggar.

Vacker cremefärgad yta

Tack vare den vackra ytan som påminner om marmor, kan ni skapa vackra badrum med exklusiv touch. Passa på och installera golvvärme för varma sköna golv året om. Glöm inte att bra belysning är A och O. De stora klinkerplattorna kan ni också välja till ert nya vardagsrumsgolv eller till det nya köket. De ljusa rektangulära Nebraska plattorna gör sig också fint på väggar och kan bli fina i er nya entré. Välj gärna en mörkare klinker till golvet för att skapa konraster. Den amerikanska staten Nebraska, har sitt namnursprung i flera siouxspråkiga stammars språk (osagespråket); Ni-btha-ska. Ordet betyder “platt vatten” efter Platte River som rinner genom delstaten.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider