• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Portofino 10x10 Serien

MW110-07 Portofino, Parquetry 10x10 cm, Grey (1)
MW110-07 Portofino, Parquetry 10x10 cm, Grey
KLL interior

Klinkers som ger mycket karaktär

Fina Portofino 10 x 10 cm. är en charmig mosaik som består av större stenar på en platta i storleken 30 x 30 cm. Klinkers av denna typ ger mycket karaktär både på egen hand och i kombination med andra klinkers. Rock är en fin diskret platta som fungerar bra ihop med andra förslagsvis grå klinkers.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Vill man ha tydliga former, sätter man Rock ihop med de andra plattorna med vit fogfärg. De övriga plattorna i serien Portofino 10 x 10 cm. har en grövre yta med lite vintagelook. Finns att få i en grå och en beige färgskala. Självklart finns en melerad variant. Den blir charmig i kök och i entréer t.ex.

Vackert på egen hand eller i kombination

Den cremefärgade Portofino marmor mosaiken påminner om kalksten och är en dröm att ha i kök. Blir perfekt på golv och låt den gärna komma igen bakom köksbänken. Vill man göra något extra här, sätt en koboltblå platta som pricket över i’et. Klinkers av denna typ blir också snygga i badrum. Vill ni inte ha högblankt vitt kakel, är Portofino det perfekta alternativet. Portofino är en liten italiensk turistort belägen i norra Italien och anses vara en av Medelhavets vackraste städer. Staden är populär bland stjärnor och Madonna kan man ibland se strosa omkring i gränderna.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider