• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Portofino 3x3 Serien

MW Portofino Parquetry cm Mix Grey Black Cream
MW Portofino Parquetry cm Cream
MW Portofino Parquetry cm Mix Grey Black Cream
MW Portofino Parquetry cm Cream

Charmiga mosaiker till både golv och väggar

Portofino serien är precis det man tänker på när man pratar om mosaik. Fina små stenar som tillsammans skapar vackra mosaikklinkers. Grå mosaiker, cremefärgade och melerade. Dessa klinkers består var och en av hundra små vackra stenar.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
De flesta tål golvvärme, så nu är det äntligen möjligt får dem som så önskar, att göra hela mosaikgolv. Så snyggt och samtidigt lika tåligt och lättskött som vilken traditionell klinker som helst. Mosaik är också omtyckt bland många att ha i hallar och ofta ser man dem bakom köksbänkar.

Mosaik har används av inredare i 5000 år

En av mosaiken många fördelar, förutom de rent estetiska, är att man lätt kan kombinera dem med många andra klinkers. Ni kan skapa era alldeles egna unika mönster. Många väljer att i t.ex. badrum skapa vertikala staplar i t.ex. duschutrymmet och i köket ser man gärna mosaik i horisontella ränder. Det är ett verkligen lätt sätt att göra golv och väggar betydligt mer intressanta. Mosaiker är verkligen charmiga och det är inte utan orsak som människan använt sig av mosaik för att pryda sina hem i mer än 5000 år. Under antiken kunde man i entrén se mosaiker av en skällande hund. Ett trevligare sätt att säga, håll er undan, vi har en vakthund, på! En av de mest kända mosaikerna, finns att beskåda i Pompeji.
[/show_more]

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider