Portofino 3x3 Serien

MW107-02 Portofino, Parquetry 3×3 cm, Mix_ Grey, Black & Cream (2)
mw107-05-portofino-parquetry-3×3-cm-cream-1
MW107-02 Portofino, Parquetry 3×3 cm, Mix_ Grey, Black & Cream (1)
mw107-05-portofino-parquetry-3×3-cm-cream

Charmiga mosaiker till både golv och väggar

Portofino serien är precis det man tänker på när man pratar om mosaik. Fina små stenar som tillsammans skapar vackra mosaikklinkers. Grå mosaiker, cremefärgade och melerade. Dessa klinkers består var och en av hundra små vackra stenar.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
De flesta tål golvvärme, så nu är det äntligen möjligt får dem som så önskar, att göra hela mosaikgolv. Så snyggt och samtidigt lika tåligt och lättskött som vilken traditionell klinker som helst. Mosaik är också omtyckt bland många att ha i hallar och ofta ser man dem bakom köksbänkar.

Mosaik har används av inredare i 5000 år

En av mosaiken många fördelar, förutom de rent estetiska, är att man lätt kan kombinera dem med många andra klinkers. Ni kan skapa era alldeles egna unika mönster. Många väljer att i t.ex. badrum skapa vertikala staplar i t.ex. duschutrymmet och i köket ser man gärna mosaik i horisontella ränder. Det är ett verkligen lätt sätt att göra golv och väggar betydligt mer intressanta. Mosaiker är verkligen charmiga och det är inte utan orsak som människan använt sig av mosaik för att pryda sina hem i mer än 5000 år. Under antiken kunde man i entrén se mosaiker av en skällande hund. Ett trevligare sätt att säga, håll er undan, vi har en vakthund, på! En av de mest kända mosaikerna, finns att beskåda i Pompeji.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.