• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Premium Glamour Serien

KAL KAL KAL KAL interior
KAL KAL KAL KAL interior
KAL KAL KAL KAL interior
KAL KAL KAL interior
KAL KAL interior

Dags att få ert drömbadrum?

Premium Glamour är en serie med glansigt marmorliknande kakel och mosaik. Låt oss starta med presentationen av kaklet, en vacker marmorliknande platta med måtten 30 x 60 cm. som gör sig perfekt på badrumsväggar.

Tillsammans med kakelplattan, kan man sätta den fina Premium Glamour Besaldo med fasade kanter. Den har måtten 15 x 60 cm., så de matchar varandra perfekt. Dessa kakelplattor kan man sätta både vertikalt som horisontellt. Pröva er fram! Sedan finns också en variant i mosaik med storleken 30 x 30 cm. Man kan välja att sätta mosaik bakom handfatet, i duschutrymmet eller välja att pryda en hel vägg med den vita mosaiken.

Lätt att kombinera med dekorationslister

Som pricken över i’et finns även Premium Glamour som list (10 x 30 cm.) med vilken man kan göra snygga avslut i form av en sockel. En enhetlig look resulterar i klassiska badrum med exklusiv touch. Komplettera gärna med Mountlands högglansiga vita mosaik som är kvadratformad (30 x 30 cm.) och en matchande cool dekorationslist i svart (3 x 60 cm). Vita badrum är lyxigt och med Premium Glamour kan man få till det, precis som man önskar, en riktig badrumsdröm med andra ord. En av de mest omtyckta såpoperorna i svenska TV, är ”Glamour” som gått på TV i hela 28 år.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider