✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Rome Masion Serien

Serie Rome Masion
Serie Ludovico

Nu kan ni äntligen få schackrutiga golv hemma

Den är riktigt läcker, Rome Maison serien. En grupp med kakel och klinker med tillhörande dekorativa lister. Välj mellan marmorvitt eller marmorsvart. Kakel kan ni få i storlekarna 30 x 60 cm. och 25 x 40 cm. Klinker finns att få i storlekarna 33 x 33 / 40 x 40 / 45 x 45 cm.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Underbara blanka marmorliknande plattor där man t.ex. kan välja de svarta och vita kvadratiska klinkerplattorna för att göra charmiga schackrutiga golv, en dröm som många har att få pryda sitt hem med. Passar perfekt i entréer, vardagsrum, matsalar och varför inte i badrummet. Väljer ni dessa vackra klinkers till badrumsgolvet, sätt sedan vita eller svarta kakelplattor på väggarna.

Lyxig hotellkänsla med vit och svart marmor

För att få till den där lyxiga ”hotellkänslan”, sätt dekorationslister horisontellt på alla väggar. Basillica är en särskilt vacker list med sirliga utsmyckningar av blomsterornament. Ett rikt dekorerat badrum, ger den där riktigt lyxiga känslan. Var modig och välj ett svart handfat och guldfärgad takarmatur och självklart investerar man i nya, fluffiga frottéhandukar. Vill ni ha ett mer diskret badrum, välj bara den vita färgskalan med vita golv och vita väggar, det blir perfekt även i små badrum. I den italienska huvudstaden Rom och i italienska hem, kan man ofta se badrum i svart och vitt, ett klassikt badrum med andra ord.
[/show_more]

Serie Ludovico
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider