• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Rustico 10x30 Serien

Serie Rustico
Serie Rustico
Serie Rustico
Serie Rustico

Det perfekta kaklet till kök

Rustico kakel 10 x 30 cm. är ett vackert mått och en fin kakelplatta som blir snygg vart än den sätts. Finns i fem olika färger; vit, grön, grå mörk, grå grafit och blå. Omtyckt av alla med sitt lite rustika yttre p.g.a. att ytan inte är helt slät.
Tack vare det, blir det speglingar som gör att färgerna nästan kan upplevas som akvareller. Den vita Rusticon är jättepoppis i kök, den ger ett hemtrevligt intryck och lite ”cafékänsla”. Med ”rätt” inredning, kan man få fram en riktig fransk bistrokänsla.

Skapa en fransk bistrokänsla

Vill ni framhäva formen, väljer ni en fogfärg som är mörkare än själva plattan. Har ni valt den vita Rusticon och vill skapa en riktigt frasig frostig känsla, välj riktigt vit fogfärg. Har ni tänkt att sätta vitt kakel i köket, kan man lätt leka fram en underbar känsla med vita tulpaner och vackra olivoljeflaskor. Sätt lavendel i fönstret och sätt upp gröna gardiner och vips, har ni vår året runt! Sätt gärna Rustico på badrumsväggarna för er som önskar ett varmare intryck än traditionella släta plattor. Skapa egna mönster genom att variera mellan olika färger. Vill ni ha en enhetlig färg, välj gärna den gröna färgnyansen till badrummet som ger ett mildare intryck.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider