Rustico 7x15 Serien

Serie, Rustico (2)
Serie, Rustico
Serie, Rustico
Serie, Rustico (1)
Serie, Rustico (1)

Rustikt kakel i många färger

Rustico är en läcker grupp med färgglatt kakel. Praktisk storlek, 7 x 15 cm, i härliga färger som vitt, grönt, mörkgrå, grafitgrå och blå. Kakel sätter man lätt upp på väggen i hallen, köket, badrummet, tvättstugan o.s.v. Smidig liten platta med många kombinationsmöjligheter.

Läs mer


I köket är de omtyckta att sätta bakom köksbänken. Där kan man välja mellan att göra helt enfärgat eller att kombinera olika färger. I köket kan det bli fint med en kombination av grönt och blått kakel. Vill ni ha helt stilrent, väljer man fördel det vita eller det grå kaklet. Coolt blir också om man kaklar en hel vägg i vitt, som en fondvägg.

Få en gedigen och charmig känsla där hemma

I badrum blir det jättefint om man väljer någon av de grå nyanserna och sedan gör en horisontell bård i en annan färg. Eller så gör man helt vita väggar och väljer enbart grått kakel bakom handfatet. Det lite rustika utseende får Rustico genom att ytan inte är helt slät. Det här ger en mer levande yta, så Rustico kan man t.ex. även sätta i tvättstugor för att få ett mer ombonat intryck. Rustico blir också fin ihop med färgglada tapeter. Rustico är även en variant på minipizza i Italien, fylld med tomater och mozzarella.

Läs mindre

KAKEL 7x15 CM

Slider

KAKEL TILL KÖK

Slider

FASAT KAKEL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog