Svart Marmor Serie

MSJ100 – 4015BL.P Montello, bowl Sink, Dim 40xH.15cm, Marble Black Polished (2)
mw100-06-burgo-tumbled-mosaic-black-2
msj100-montello-black-marble-basin
MSJ132-4015BL.P Bressa, drumsink, Dim 40xH15 cm, Marble Black Polished (2)
msj100-montello-black-marble-basin

Svarta mosaiker och svarta handfat

Vackert urval av svart marmormosaik och otroligt snygga handfat. Svart mosaik kan ni få både som mer traditionella plattor, då storleken brukar ligga runt 30 x 30 cm. Sedan kan utseendet variera beroende på hur många delar de består av. Portofino t.ex. består av 30 små vackra mosaiker medan en annan Portofino platta består av endast 9 mosaikdelar.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Det är en smaksak hur man vill ha det och de går att få i både enhetliga mörkt grå varianter till de som är mer melerade och som sträcker sig från svart till vitt. En sådan klinker blir t.ex. väldigt snygg på hallgolv.

Läckra runda handfat i mörka färger

Sedan finns även en härlig grupp mosaiker i sjösten och tumlad marmor. Dessa blir läckra att sätta på golv och väggar i badrum. Komplettera gärna med något av de eleganta handfaten i blank svart marmor. Nätta runda former trots det tunga materialet. Svart marmor är en god investering som ger er glädje under många år, sobert och exklusivt. Matcha dem med svarta golv och mosaik på väggarna, för det perfekta badrummet. Ordet svartsjuk har funnits i svenska språket sedan 1650-talet men ursprunget är oklart. Motsvarande ord i andra språk, syftar t.ex. inte på någon färg.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr