Svart Tile Serien

kll4049-geo-skiffer-klinker-30×60-cm-svart
KLL402-6_Belluno, Klinker, Svart, 33×33 cm
kll4048-interior
kll400-6-belluno-granitkeramik-60×60-svart-melerad-vagg_golv-pei5
KLL4048_Geo Skiffer, Klinker, Svart, 45×45 cm (1)

Svarta kakel och svarta klinkers

Svart kakel är både coolt och sobert. Man hittar det oftast i hallar och i badrum men svart kan man ha på många ställen. En svart klinker kan upplevas olika om den är kvadratisk eller rektangulär och vill man ändra upplevelsen av plattorna, väljer ni medvetet färgen på fogen.

Läs mer


Väljer ni en vit fog t.ex., ser man formen mycket tydligare och väljer man en mycket mörk färg på fogen, upplevs ytan mycket mer enhetlig, som ett helsvart golv t.ex. Här kommer ni finna ett vackert urval av helsvarta kakel och klinkers och även plattor som har mer struktur och är mer färgskiftande. Matt eller blank är en smaksak.

Byt fogfärg och ändra uttrycket

De stora kvadratiska plattorna går från 33 cm. upp till mäktiga 66 cm. De rektangulära plattorna finns som 20 x 40 cm, 22 x 24 cm. och 30 x 60 cm. Välj klinker till golv och väggar och kakel till väggarna. Tveka inte att använda er av svarta klinkers som en fondvägg i köket, effekten blir slående. Välj gärna en platta med skifferliknande yta till golven, det blir helt enkelt jättesnyggt! Ordet svart kommer från forntyska och fornnordiskan. I svenskan användes tidigare ordet blå för att beteckna färgen svart. Harald Blåtand till exempel, kallades troligen så för att hans tand var svart och inte blå!

Läs mindre

SVART KAKEL

Slider

svart klinker

Slider

SVART MOSAIK

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog