• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Unistone Serien

Kombinera mosaik, kakel och klinker

Unistone serien består av tre fina plattor. En mosaik i storleken 30 x 30 cm. där varje platta består av 36 små fina mosaiker. Färgen på Unistone är gråbrun med lite skiftningar. Sedan har ni en vacker kvadratisk klinker med måttet 33 x 33 cm. som matchar mosaiken perfekt.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Till samma serie hör även Unistone kakel i storleken 20 x 40 cm. Väljer ni att kombinera dessa tre ihop, kommer ni garanterat få ett vackert slutresultat. Många väljer detta till t.ex. entrén och badrummet. I hallen kan man sätta klinkern på golvet, kakelplattan på väggen och med mosaiken kan man göra mönster på både golv och väggar.

Blir perfekt i hallen, köket och till det nya badrummet

Det blir effektfullt och samtidigt harmoniskt när man använder sig av plattor som ingår i samma serie. Man behöver inte bekymra sig över slutresultatet utan man kan försäkra sig om ett perfekt slutresultat. I badrum gör sig Unistone perfekt. Klinker på golvet och kakel på väggen. Vill ni ha kvadratiska former även på väggen, välj då att sätta Unistone klinker även där. En studie som Statistiska centralbyrån genomförde i mitten av 1930-talet, avslöjade att fortfarande hade bara en av fem bostäder i Sverige tillgång till vatten och avlopp. Av torpen och villorna hade bara en procent toalett inomhus och två procent bad eller dusch.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider