• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Väggbeklädnad Serien

WB Ponti Wall cladding Grey slate interlock
WB205-22-Castello-Wall-cladding-Black-finger-inter
WB Castello Wall cladding Black finger interlock
WB Ottaviano Wall cladding tumbled lava cubes
WB Ottaviano Wall cladding tumbled lava cubes
WB Viuli Wallclading rough interlock multi colour

Vacker väggdekor för ett klassiskt utseende

Den här är en grupp av väggdekor som kan användas både utomhus som inomhus. Inomhus blir det väldigt effektfullt för man hade kanske förväntat sig att det var mer ett
utomhusmaterial men effekten blir perfekt i t.ex. gillestugor, entréer och det allra senaste är att ha denna typ av väggbeklädnad som fondvägg i kök.
Det här ger ett riktigt tufft intryck och sätter man in mörka köksgolv, har ni skapat ett kök som imponerar. Dags att inreda den gamla trista gillestugan i furu? Kika närmare på Lombardia och Ponti. Vackra material med inslag av skiffer, granit och brons. De är verkligt gedigna och kommer hålla i år efter år.

Bra belysning blir pricken över i’et

Vill ni göra en annorlunda hallvägg, välj vackra ljusa Verpiana och komplettera med mjuk takbelysning. Anacapri är en natursten som blir fantastisk i moderna villor och våningar. Har ni turen att ha en öppen spis, är natursten det naturliga valet att klä väggar runt om med. Ponti betyder broar på italienska. De första broarna var trädgrenar eller plank och stenar som enkelt arrangerats för att man skulle kunna ta sig över hinder som vattendrag. Bågen användes första gången av romarna för broar och akvedukter, vilka några finns kvar än idag.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider