✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Väggbeklädnad Serien

wb214-ponti-wall-cladding-grey-slate-interlock
WB205-22-Castello-Wall-cladding-Black-finger-inter
wb205-22-castello-wall-cladding-black-finger-interlock
wb201-6-ottaviano-wall-cladding-tumbled-lava-cubes-2
wb201-6-ottaviano-wall-cladding-tumbled-lava-cubes
wb203-22-viuli-wallclading-rough-interlock-multi-colour-2

Vacker väggdekor för ett klassiskt utseende

Den här är en grupp av väggdekor som kan användas både utomhus som inomhus. Inomhus blir det väldigt effektfullt för man hade kanske förväntat sig att det var mer ett
utomhusmaterial men effekten blir perfekt i t.ex. gillestugor, entréer och det allra senaste är att ha denna typ av väggbeklädnad som fondvägg i kök.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Det här ger ett riktigt tufft intryck och sätter man in mörka köksgolv, har ni skapat ett kök som imponerar. Dags att inreda den gamla trista gillestugan i furu? Kika närmare på Lombardia och Ponti. Vackra material med inslag av skiffer, granit och brons. De är verkligt gedigna och kommer hålla i år efter år.

Bra belysning blir pricken över i’et

Vill ni göra en annorlunda hallvägg, välj vackra ljusa Verpiana och komplettera med mjuk takbelysning. Anacapri är en natursten som blir fantastisk i moderna villor och våningar. Har ni turen att ha en öppen spis, är natursten det naturliga valet att klä väggar runt om med. Ponti betyder broar på italienska. De första broarna var trädgrenar eller plank och stenar som enkelt arrangerats för att man skulle kunna ta sig över hinder som vattendrag. Bågen användes första gången av romarna för broar och akvedukter, vilka några finns kvar än idag.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider