Variano Klinker Serien

kll4005-6-variano-klinkerk-30×60-cm-ljusgra-golv_vagg-pei4
KLL408-6_Biagio, Klinker, Svart brons, 45×45 cm (4)
serie-biagio-klinker-1
kll408-7-biagioklinkerk45x45-cm-gra-betong-vagg_golv-pei-4

Kombinera Variano på både golv och väggar

Variano serien är en grupp med klassiska klinkers i storleken 33 x 33 cm. och 45 x 45 cm. Det finns även en rektangulär variant med måtten 30 x 60 cm. Fina grå färger i ljusare varianter och även i mörkare grå.

Läs mer


Den härliga Biagio blir ett fint komplement då den drar mer åt det bronsfärgade hållet. Den kvadratiska Livenza finns i två olika grå färger, en ljus och en mörk. Det blir en cool effekt att ha samma form på golv och väggar i ett badrum t.ex.

Dags för ett mörkt golv i köket?

Vanligtvis har man mörka golv och ljusa väggar men pröva er gärna fram om ni vill göra tvärtom. Annars blir dessa klinkers fina i alla era rum. I entrén t.ex. blir det vackert och stilrent med Variano klinkers och är det dags att göra nytt golv i köket, välj gärna den härliga bronsfärgade Biagio för ett kök med en modern look. Mörka köksgolv blir perfekt, då slipper man se smulorna på golvet… Till ett mörkt golv i köket, kan man välja en stark kulör på väggarna, för att skapa ytterligare värme och hemtrevnad. Staden Variano ligger inte långt från Venedig och är mest känt för sin festival som hålls varje år under sommartid.

Läs mindre

grått klinker

Slider

svart klinker

Slider

BRONS KLINKER

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog