• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Variano serien

Variano - Kollektion av kakel och klinker | Hill Ceramic ®

Variano-banner-2
Variano-banner-3

Kombinera Variano på både golv och väggar

Variano serien är en grupp med klassiska klinkers i storleken 33 x 33 cm. och 45 x 45 cm. Det finns även en rektangulär variant med måtten 30 x 60 cm. Fina grå färger i ljusare varianter och även i mörkare grå.
Den härliga Biagio blir ett fint komplement då den drar mer åt det bronsfärgade hållet. Den kvadratiska Livenza finns i två olika grå färger, en ljus och en mörk. Det blir en cool effekt att ha samma form på golv och väggar i ett badrum t.ex.

Dags för ett mörkt golv i köket?

Vanligtvis har man mörka golv och ljusa väggar men pröva er gärna fram om ni vill göra tvärtom. Annars blir dessa klinkers fina i alla era rum. I entrén t.ex. blir det vackert och stilrent med Variano klinkers och är det dags att göra nytt golv i köket, välj gärna den härliga bronsfärgade Biagio för ett kök med en modern look. Mörka köksgolv blir perfekt, då slipper man se smulorna på golvet… Till ett mörkt golv i köket, kan man välja en stark kulör på väggarna, för att skapa ytterligare värme och hemtrevnad. Staden Variano ligger inte långt från Venedig och är mest känt för sin festival som hålls varje år under sommartid.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider