✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Vitt Kakel till Kök och Badrum

Vitt Kakel - Snyggt vitt plattor till kök och badrum | Hill Ceramic®

Vitt kakel i alla storlekar

Vitt kakel, har varit den mest populära kakelkategori i många år! Men efterhand som folk blir mer individuella, ekonomin blir bättre vilket gör att folk resor och har möjlighet att skaffa intryck på ett annat sätt än för 20 år sedan. Nu är befolkningen också mer blandad vilket speglas i vad för kakel och klinker väljer. Vitt kakel är utan tvekan fortfarande stor kategori för kök och badrum, även både marmor kakel, träkakel och grå plattor är något som folk väljer mer och mer.

Hill Ceramic har de flesta kakelstorlekarna ni kan önska er, både blankt och matt. Från de allra minsta 5×5 cm mosaik, Premium kakel 7,6 x 15,2 cm, i Premium serien så finns kakel 10×10 cm, 10×30 cm som är utmärkt ovanför diskbänken, Subway Fasat kakel 10×20 och 10×30 cm finns i svart, vitt och grått kakel. Så klart så har vi storsäljaren kakel 15×15 cm som är ett billigare kakel alternativ.

Det kakel som är mest populärt är dock 30×60 cm vitt kakel, finns både i matt och blankt och så klart så har vi denna produkt till bra pris.

När ni väljer vitt kakel så är det viktigt vilken färg man väljer på fogen, då ljus fog ger ett intryck och väljer man svart fog så får man en helt annan upplevelse. Besök vår sida för fix och fog, här hittar ni de olika färgerna som finns. Behöver ni hjälp att räkna ut hur mycket fix och fog ni behöver? Lugn! Hos oss hittar ni en kalkylator som räknar ut hur mycket fix och fog ni behöver, baserat på antal m2 ni anger.

Välj mellan en blank eller matt yta på ditt kakel

Blankt kakel är utan tvekan det mest populära, det reflekterar ljuset och skapar mer ljus i rummet, en matt kakelplatta speglar inte ljuset av naturligare skäl och ger ett mer dämpat intryck.

Vitt kakel passar i de flesta utrymme

Oftast väljs vitt kakel där man vill ha en ren och ljus yta, samt att det är skall vara enkelt att underhålla. Väldigt vanligt tidigare var att man valde vitt kakel på alla vägar i ett badrum eller kök, i dags så kombinerar man gärna vitt kakel för att skapa lite stämning och för att det inte skall vara så kalt. Att använda vitt kakel i ett kök, både privat och typ ett restaurangkök är väldigt vanligt, för större ytor så väljer man 300×600 mm vitt kakel och i mindre kök så är det de mindre storlekarna som är populära.

Vitt kakel är också utmärkt i tvättstugor eller duschrum där det skall vara snyggt, rent och enkelt att underhålla.

Man kan installera plattor på flera olika sätt, man kan sätta dom i band och då är dom något förskjutna, väljer man en 30×60 platta så rekommenderar vi 1/3 band. Väljer man fyrkantiga plattor så kan man sätta dom diagonalt, detta är inte så vanligt i Sverige men det är fullt möjligt om man vill göra något annorlunda.

Vitt kakel till fastighetsprojekt

Hill Ceramic levererar både till privat personer och till företag, vi kan offerera vitt kakel för ert fastighetsprojekt, det kan vara renovering eller nyproduktion. Vi har kvalitetsprodukter till bra pris, vi arbetar endast med kända europeiska kakel och klinkertillverkare.

Kolla hel assortiment av Kakel badrum billigt

delivery-truck
Snabb leverans

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 2-4 vardagar.

credit-card
Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

customer-service
Kund support

Vi nås via chatten, mejl samt telefon, vi svarar normalt inom 30 min, under helger har vi begränsad bemanning.

tag
Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

free
Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

store
B2B företagskonto

Är du återförsäljare, plattsättare, fastighetsbolag eller annat branschföretag så har vi avtalspriser online.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr