• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

La Azohía Kubic Serien

Alhambra Marrakesh
KLC
KLC

Tre klinkers som är perfekta att kombinera

La Azohía Kubic serien består av tre klinkers som är perfekta att kombinera tillsammans. En ljusgrå, en mörkare grå och den fina La Azohía Kubic. Den mönstrade plattan består av små kubiska figurer i olika grå färgtoner.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
På långt håll ser de ut som små cirklar. Dessa klinkers är 24 x 24 cm. stora förutom den ljusgrå som är på 25 x 25 cm. Tillsammans kan dessa tre plattor skapa jättefina golv eller coola väggar. Sätt La Azohía Kubic centrerat på ert vardagsrumsgolv t.ex. och lät den mörkare grå plattan ringa in den mönstrade mitten. Sätt sedan den ljusare plattan utanför och låt den ringa in det mönstrade och mörkgrå. Det blir väldigt effektfullt och man kan göra på samma sätt för att skapa en intressant fondvägg i t.ex. hallen.

Skapa liv och rörelse med den mönstrade plattan

Vill ni göra något riktigt fint, sätt dessa tre klinkers i hall eller kök. Gör man det, behöver man sedan inte fundera så mycket på övrig inredning. Har man ett klinkergolv så ger det en stilig och inbodd känsla åt er bostad som inget annat material kan ge. I vissa länder, särskilt Spanien, Portugal och Brasilien har man en tradition av att dekorera byggnader med kakel och då kallas dem för azulejos.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider