✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

La Azohía Kubic Serien

alhambra-marrakesh
klc4036
klc4036-1

Tre klinkers som är perfekta att kombinera

La Azohía Kubic serien består av tre klinkers som är perfekta att kombinera tillsammans. En ljusgrå, en mörkare grå och den fina La Azohía Kubic. Den mönstrade plattan består av små kubiska figurer i olika grå färgtoner.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
På långt håll ser de ut som små cirklar. Dessa klinkers är 24 x 24 cm. stora förutom den ljusgrå som är på 25 x 25 cm. Tillsammans kan dessa tre plattor skapa jättefina golv eller coola väggar. Sätt La Azohía Kubic centrerat på ert vardagsrumsgolv t.ex. och lät den mörkare grå plattan ringa in den mönstrade mitten. Sätt sedan den ljusare plattan utanför och låt den ringa in det mönstrade och mörkgrå. Det blir väldigt effektfullt och man kan göra på samma sätt för att skapa en intressant fondvägg i t.ex. hallen.

Skapa liv och rörelse med den mönstrade plattan

Vill ni göra något riktigt fint, sätt dessa tre klinkers i hall eller kök. Gör man det, behöver man sedan inte fundera så mycket på övrig inredning. Har man ett klinkergolv så ger det en stilig och inbodd känsla åt er bostad som inget annat material kan ge. I vissa länder, särskilt Spanien, Portugal och Brasilien har man en tradition av att dekorera byggnader med kakel och då kallas dem för azulejos.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.