• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

La Azohía Serien

Alhambra Marrakesh

Skapa era egna mönster med La Azohía

La Azohía är en samling av tre vackra klinkers. En fint ljusgrå, en mörkare grå och ett mixpaket bestående av gråmönstrade klinkers. Storleken är på 25 x 25 cm. förutom den mörkare grå som är på 24 x 24 cm. Med dessa tre gedigna klinkers kan man lägga vackra golv i både hall, vardagsrum, kök och badrum.

Alla tre tål både golvvärme och är frosttåliga så de blir perfekta både på terrassen utomhus och i ert nya badrum. Fördelen med matchande klinkers är att man kan på egen hand kombinera mönster där man t.ex. har de mönstrade plattorna centrerade på golvet och sedan runt om sätter den ljusgrå eller mörkgrå plattan. Självklart kan man göra tvärtom och sätta de gråmönstrade klinkerplattorna i den yttre delen av ytan och göra en visuell avgränsning.

Enfärgat på väggen och mönstrat på golven

I t.ex. badrum och kök kan man sätta en enfärgad platta på golvet eller väggen och sedan pryda golv / vägg med en mönstrad platta. Man behöver inte vara rädd för att de ska bli för mycket mönster för La Azohía klinker består av mjuka böljande former som ger ett varmt och ombonat intryck. La Azohía är en fin liten by i södra Spanien som många svenskar besöker. Förutom bad finns många intressanta borgar och slott i området.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider