• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Finja

Nu ska vi lära oss att bygga badrum. Vi börjar med golvet och vilka produkter som du kommer att behöva under arbetets gång. Filmen visar hur du förbereder jobbet och sedan får du två olika förslag för att utföra arbetet med att skapa ett korrekt fall till golvbrunnen. Du får också en genomgång om hur man blandar och använder produkter från Finja Betong.

Golvet är flytspacklat och det är dags för den viktiga tätningen. Att fuktsäkra badrummet är det viktigaste steget i renoveringen och avgörande för att du ska få ett säkert badrum. Du får en överblick över de produkter från Finja Betong som du behöver i form av tätband, tätduk, manschetter osv. och sedan får du en detaljerad visning hur du applicerar våtsystemet på vägg och golv.

Hela rummet är säkrat i fuktskydd från Finja Betong och nu är det dags för klinker och kakel från Hill Ceramic. Filmen visar hur du blandar sättmassa och lägger klinkerplattor samt hur du lättast använder fogmassa. Sedan är det dags att sätta kakel på vägg. Du får tips på hur du skyddar golvet och lättast använder silikon för att avsluta arbetet med plattsättning.

Laga

Tillbehör

Tätning

Silikon

Dräneringsskivor

Tätskikt

Kakellim

Fog

Fix

Finja Paket

Designgolv

Uppfyllnad

Avjämningsmassor

Golvbruk

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider