• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Top 10 Grått Klinker

Vi presenterar år 2020 mest populära klinkerplattor i gråa nyanser, mönstren är både sten, cement och marmorinspirerade. Trenden blir dock att texturen är lite mer varierande än tidigare år då det helst skulle vara en ganska slätstruken och diskret grå klinker. Kakel och klinkertrender är generellt ganska långa, mellan 2-3 år kan en trendperiod sträcka sig över, detta innebär i stort att period med alltför diskret kakel och klinker är förbi och vi går mot terrazzo och marmor inspirerad klinker framöver.

Soapstone

Soapstone Kollektion av kakel och klinker Hill Ceramic

Soapstone är en DELUX klinkerplatta som är polerad för att skapa djup och dimension i ytan, Soapstone kommer från en välkänd leverantör som tillverkar kvalitetsplattor för ”high end” hem.

Finns även i matt utförande samt ett flertal färger och storlekar.

Med Soapstone kan du verkligen skapa en miljö med stark känsla av lyx och flärd.

KLT2629 Marmor Klinker Soapstone Grå Matt 60×60 cm
Marmor-Klinker-Soapstone-Grå-Polerad-30×60-cm-KLT2659
KLT2653 Marmor Klinker Soapstone Mörkgrå Polerad 60×60 cm
klt2639-marmor-klinker-soapstone-gro-polerad-90×180-cm-2

Se hela serien Soapstone >>

Terrazzo

Terrazzo Retro kommer i 2 olika färger, ytan är en len matt yta och inte det minsta hal om man tänkt att ha det i badrum eller hall.

Ett utmärkt val för utrymme som utsätts för hårt slitage.

Se hela serien Terrazzo >>

Stonehenge

Stonehenge är en mångårig storsäljare som har förbättras genom åren, kanonkvalitet med ett subtilt stenmönster.

Mosaik i 5×5 cm finns även i denna serie, som i övrigt har ett stort antal storlekar samt en utomhus klinker i 2 cm ifall man vill ha en sömlös övergång från kök/vardagsrum ut mot terrassen.

Se hela serien Stonehenge >>

Altamura

Altamuras styrka har legat i dess enorma utbud och kombinations möjligheter, detta är en platta som passar i de flesta hem och projekt.

En klassisk marmorinspirerad klinker som finns i den mest ljusa grå nyans till den en mörk nyans som framhäver de ljusa venerna som är så karaktäristiskt för marmorn.

Kvalitetsmässigt så är detta en kommersiell serie som fungerar i de flesta miljöer.

Se hela serien Altamura >>

Emperador

Emperador

Emperador är en ny serie som på kort tid blivit är en stigande försäljningsstjärna, Emperador passar i kök, bad och i de flesta andra utrymme i hemmet.

Detta är en PEI3 platta som är avsett för hemmiljö, den är något billigare än både Altamura och Soapstone, den har inte Soapstone polerade ytan eller Altamuras enorma kombinations möjligheter, men söker du en snygg klassisk platta i 30×60 cm, 60×60 cm samt mosaik så har du hittat rätt.

Metalo

Metallklinker var väldigt populärt för 10 år sedan, då kostade en Italiensk metall klinker 800-900 kr /m2, de senaste åren så har metallklinker blivit populärt igen.Idag för du en riktigt snygg metall klinker till mindre än hälften av priset av vad de kostade tidigare.Metalo finns i både ljusgrått med en lätt nyans av metallstänk, den klassiska rostfärgade Metall klinkern är en klassiker och kommer alltid att förbli så.Beställ hem ett prov så förstår ni vad vi och alla de kunder som valt Metalo till sitt projekt menar.Metalo är ett förstaklass val till ett riktigt budgetpris.

Se hela serien Metalo >>

Convers

Convers är en riktigt basplatta med en lätt cementstruktur men fortfarande med en slät yta, Convers finns i ett antal storlekar och färger, fungerar utmärkt i badrum, kök, hall, garage m.m.

Detta är en ekonomiplatta men är fortfarande ett bra val för hem och offentliga miljöer, även miljöer med hårt slitage. Denna serie har funnits länge och kunderna har alltid varit nöjd med resultatet.

Se hela serien Convers >>

Ceppo di gre

FLODSTEN_GRÅ

Ceppo di gre är en annan variant på vår storsäljare Terrazzo Retro, Ceppo di gre finns dock i fler storlekar och färger. Inte mycket att säga om denna platta förutom att den är snygg, modern och kommer med en matt sträv yta, detta påverkar inte underhåll på något sätt. Denna underhålls på samma sätt som Terrazzo Retro med avtorkning med lätt fuktig trasa , dvs inga oljor eller annat jobbigt underhåll. Detta är en klinker och behandlas som en klinker i alla avseende.

Se hela serien Ceppo di gre >>

Tekno

Tekno kan jämföras med Convers men med ett mer diskret cement/betong mönster, finns i flera storlekar.

Så klart är dom frosttåliga och tål golvvärme, detta är en platta för ett modernt Nordiskt hem.

Kommer även i lite jordnyanser vilket kan ge ett lite mjukare intryck och upplevelse.

KLST6308 - Klinker Tekno Mörkgrå 45x45 cm KLST6308

Se hela serien Tekno>>

Fornelli

Fornelli har blivit något av butiker, shopping center och andra offentliga utrymmes favoritplatta, plattan finns i 50×50 cm och har ett framträdande cirkulärt cementmönster, ett mönster som är förlåtande vid mycket gångtrafik med smutsiga skor, blöta hundar och grusiga leksaker från sandlådan.

Se hela serien Fornelli>>

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider