Convers Serien

KAST5002_Convers, Klinker, Grå, 30×60 cm (4)
KAST5004 Tekno, Kakel, Beige, 30×60 cm (1)
Serir, Navidad
KAST5002_Convers, Klinker, Grå, 30×60 cm (2)
KAST5004 Tekno, Kakel, Beige, 30×60 cm (2)

Convers finns som klinker och mosaik

Convers serien har ett vackert urval av mörka, nästan svarta kakel och klinkers till ljusa plattor i olika grå färgtoner. Convers har en nästan svart klinker med måtten 30 x 60 cm. och en matchande mosaikklinker, som man kan göra spektakulära badrumsgolv och väggar med.

Läs mer


Tveka inte att göra mörka badrum, de blir väldigt snygga med rätt belysning till. Det finns också ett brett urval av kakel och klinker med måtten 30 x 60 cm. i fina ljusa grå och sandfärgade toner. Kakel sätter man på väggen och just de här blir väldigt snygga bakom diskbänken i ett kök. Komplettera med färgmatchande klinkers på golvet för att skapa lugn och harmoni i rummet.

Kombinera med färgstarka tapeter till

Tycker man att väggarna blir för släta utseendemässigt med sandfärgat kakel och klinker, tveka inte att mixa med mörka plattor eller med mosaik. Det finns absolut inga rätt eller fel, det är bara en smaksak. Man kan välja att sätta väldigt mörka klinkers som t.ex. Convers och Navidad på halva väggen i ett kök eller badrum och sedan tapetsera den övre halvan med något starkt mönster, slutresultatet blir mycket effektfullt. Navidad betyder jul på spanska och enligt sägnen var det en munk som använde granens trekantiga form för att förklara treenigheten.

Läs mindre

SVART KAKEL

Slider

grått klinker

Slider

MODERNT KAKEL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog