Tumlad Marmor Serien

MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream
mw100-06-burgo-tumbled-mosaic-black-2
mw102-07-morteo-garden-tumbled-mosaic-grey
MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream (1)

Tumlad marmor ger ett exklusivt intryck

Tumlad marmor är både charmigt och ger ett exklusivt intryck. Små naturstenar som sitter tätt ihop på en platta i storleken ca 30 x 30 cm. Omtyckt på både golv och väggar. Man hittar ofta tumlad marmor i t.ex. badrum. Här kan man välja att sätta dem på golv och väggar.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Populära att sätta i duschutrymmet för att få fram en riktig medelhavskänsla. Ljusa, mörka naturliga färger och självklart även i melerade varianter. Skön känsla att gå på och man får snabbt en känsla av sommar och bad.

Kombinera gärna med terrakottaplattor

Vill man göra något fint i hallen, välj gärna tumlad marmor till golven. De ger ett exklusivt intryck och kan liva upp den mest trista och mörka hall. De går också perfekt ihop med andra typer av klinkers. Kombinera gärna med terrakotta för att få fram den där varma hemtrevliga känslan man vill åt. Tveka inte att göra fondväggar, det är litet arbete som kan ändra ett rum fullständigt. Ren marmor är vit men föroreningar av olika slag är vanliga och ger då bergarten olika färger, i ett ofta flammigt mönster, det som vi brukar kalla för marmorerad. Marmor är vanligt förekommande i det svenska urberget. Kända svenska varianter av marmor är bl.a. kolmårdsmarmor.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.