✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Tumlad Marmor Serien

MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream
mw100-06-burgo-tumbled-mosaic-black-2
mw102-07-morteo-garden-tumbled-mosaic-grey
MW100-05_Burgo, Tumbled mosaic 30×30 cm , Cream (1)

Tumlad marmor ger dig sommaren tillbaka

Längtar du efter sommar, sol och bad året runt? Hill Ceramic har lösningen som får dig att minnas stranden varje gång du duschar; fast utan sandkornen! Vi erbjuder fem varianter av tumlad marmor att exempelvis sätta i din dusch. Marmor är både charmigt och ger ett exklusivt intryck. Tumlad marmor i detta sammanhang innebär små naturstenar som sitter tätt ihop på en platta i storleken 30×30 cm. Varje platta är unik i sitt mönster och de kan sättas på vägg och läggas på golv

Fem färger att välja mellan

I serien Burgo som är vår tumlade marmor erbjuder vi fem färgvarianter:

Tumlad marmor på nät är enkelt att montera. Arken är anpassade att haka i när de läggs bredvid varandra. Näten är enkla att dela vid behov och stenarna kapas enkelt med en vinkelslip eller kniptång. De är väldigt populära att sätta i duschutrymmet eftersom de är sköna att gå på och stenbitarna är tumlade vilket gör att det finns inga vassa kanter eller risk för att man ska halka.

Inte bara i badrummet

Även om badrum är det första man tänker på kan man använda tumlad marmor på många ställen. Det handlar om att vara kreativ och kombinera färg och form. Burgo fungerar utmärkt som dekorsten på både golv och vägg. En fondvägg i hallen, som stänkskydd bakom spis och diskbänk i köket eller varför inte i hallen? Tänk på att detta är en natursten som bör impregneras mellan varven beroende på slitagegrad från diskmedel och fett alt. Tvålrester och kalk.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

339,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.