• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Tumlad Marmor Serien

MW Burgo Tumbled mosaic cm Cream
MW Burgo Tumbled mosaic Black
MW Morteo Garden tumbled mosaic Grey
MW Burgo Tumbled mosaic cm Cream

Tumlad marmor ger dig sommaren tillbaka

Längtar du efter sommar, sol och bad året runt? Hill Ceramic har lösningen som får dig att minnas stranden varje gång du duschar; fast utan sandkornen! Vi erbjuder fem varianter av tumlad marmor att exempelvis sätta i din dusch. Marmor är både charmigt och ger ett exklusivt intryck. Tumlad marmor i detta sammanhang innebär små naturstenar som sitter tätt ihop på en platta i storleken 30×30 cm. Varje platta är unik i sitt mönster och de kan sättas på vägg och läggas på golv

Fem färger att välja mellan

I serien Burgo som är vår tumlade marmor erbjuder vi fem färgvarianter:

Tumlad marmor på nät är enkelt att montera. Arken är anpassade att haka i när de läggs bredvid varandra. Näten är enkla att dela vid behov och stenarna kapas enkelt med en vinkelslip eller kniptång. De är väldigt populära att sätta i duschutrymmet eftersom de är sköna att gå på och stenbitarna är tumlade vilket gör att det finns inga vassa kanter eller risk för att man ska halka.

Inte bara i badrummet

Även om badrum är det första man tänker på kan man använda tumlad marmor på många ställen. Det handlar om att vara kreativ och kombinera färg och form. Burgo fungerar utmärkt som dekorsten på både golv och vägg. En fondvägg i hallen, som stänkskydd bakom spis och diskbänk i köket eller varför inte i hallen? Tänk på att detta är en natursten som bör impregneras mellan varven beroende på slitagegrad från diskmedel och fett alt. Tvålrester och kalk.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider