• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Ardenza Träklinker Serien

Ardenza Träklinker - Snyggt i hall & sovrum | Hill Ceramic®

Klinker trä Brun
KLG Ardenza Klinker trä Brun х cm
Ardenza Klinker trä Grå

Charmiga och omtyckta träklinkers

Träklinkers är en sann dröm, möt vackra Ardenzaklinkers i de mest naturtrogna utföranden i underbara träkulörer. Tåliga och lättskötta som vilka klinkers som helst. Nu är det äntligen möjligt att få till ett ”trägolv” som är lika vackert som originalet men med helt andra egenskaper.
Samma mått som träplankor, 20 x 120 cm. och 15 x 61 cm. En grupp med grå färgtoner och en grupp som är naturfärgade. Går perfekt ihop med golvvärme och är t.o.m. frostsäkra. Rakskurna kanter så fogen blir nästintill osynlig. Bort med slitna opraktiska trägolv i köket och möt istället Ardenza träklinker, ett otroligt vackert golv. Utstrålar värme och skapar ett välkomnande kök som kommer att sprida glädje under många år.

Dessa blir perfekta på de flesta golv

Träklinkers är det man alltid drömt om. De blir lika perfekta i sovrum, vardagsrum, i hallen och de går t.o.m. att sätta i badrummet. En dröm som äntligen blir sann. Underbara trätoner, fantastiskt sköna att gå på, barnvänliga, lättskötta, helt enkelt perfekta för ert hem! Det mest mytomspunna trädet av dem alla är redwoodträden i nordösta USA, ett riktigt sagoträd som ser ut att höra hemma i ”Sagan om Ringen”. Ett annat namn på dem är ”Sekvoja” namngiven efter cherokeshövdingen Sequoyah.

Träklinker – Klinker med träimitation
Träklinker i storlek 15 x 60 cm
Träklinker 20 x 120

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider