• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Concrete Serien

KLG Industri Klinker Grå mörk cm
KLG  Concrete Betong Serie
beige klinkers
Serie Ogan
KLG Industri Mosaik Klinker Grå mörk cm cm
KLL Estella Klinker Grå cm
KLL Estella Klinker Grå cm
KLG400 Concrete_Betong, Klinker, Beige 30×60 cm4
KLL Abella Mosaik Klinker Grå cm cm
KLL  BiagioKlinkerkx cm Grå betong Vägg Golv PEI
KLC Fornelli Klinker Grå mörk cm
KLC Fornelli Klinker Grå mörk cm
KLC Fornelli Klinker Grå ljus cm

Läckra betongplattor med stora mått

Concrete Serien är läcker som få. Maffiga Biagio, Industri och Fornelli är stora kvadratiska klinkers på 45, 50 resp. 60 cm. Imponerande plattor som sätter tonen i de rum de placeras i. Njut av vackra mosaiker som kan användas som antingen komplement eller på egen hand, kika närmare på Industri och Abella i skira gråtoner.
[show_more more=’Läs mer’ less=’Läs mindre’]
Söker ni efter rektangulära former, har Ogan och Fornelli ett fint urval. Dessa kan man sätta på golv i t.ex. hallar och badrum och de kan också andvändas på t.ex. väggar ihop med kvadratiska former för att skapa intressanta fondväggar.

Kombinera gärna med mosaik

Concrete serien ser man ofta i badrum, hallar, kök och i vardagsrum. Dem blir fina ihop med starka kulörer och marockanska klinkers och de kombineras ofta ihop i kök. I badrum blir det en fröjd att blanda Concreteklinkers med mosaikklinkers. Vill man att det ska se mer designat ut, sätt gärna stora kvadratiska plattor på väggarna och gör horisontella rader med mosaik vertikalt och horisontellt. I Oslo ligger Bakkehaugens kyrka, invigd 1959 som är världens första kyrka helt byggd i betong. Det finns också en känd betongkyrka i Bergshamra i Solna kommun. Skåningarna var först ut att bygga en cementfabrik, vilket sker i Lomma 1871.
[/show_more]

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider