• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Vision Serien

Stort utbud och många vackra färger

Ett underbart utbud av klinkers med marmorutseende och även klinkers som påminner om granit. Vackra cremefärgade färgnyanser, från de allra ljusaste till den mustigt brunspräckliga Rondo. Dessa klinkers kan ni få i de flesta storlekar, Random finns i t.ex. 20 x 20 cm. upp till 60 x 60 cm.
Självklart finns det lite olika mosaiker som ni kan matcha med. Färgerna är helt underbara i den här serien. De mjuka färgerna med varma gula toner, ger ett exklusivt men ändå hemtrevligt intryck. Man kan t.ex. göra fantastiska vardagsrumsgolv med Vision. Vill ni ha en riktigt elegant touch, välj då en blank klinker.

Visioner skapar underbara hem

Bakom köksbänken väljer man kanske en matt rektangulär klinker för att ge ett elegant intryck. De kvadratiska Random plattorna blir t.ex. perfekta i hallen. Har ni en stor och luftig entré, väljer man den stora plattan på 60 x 60 cm. Är det en liten trång hall, väljer ni den lilla plattan på 20 x 20 cm. Komplettera gärna golven med lite mosaik, för att göra det mer visuellt spännande. Vision är bland annat något man vill uppnå. En vision uttrycks oftast som ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet.

KAST5006_Vision, Kakel, Grå, 25×40 cm
KAST Rhodes Klinker Grå cm
KAST Rhodes Klinker Beige cm
KAST5007 Vision, Kakel, Mörk beige, 25×40 cm (1)
KAST Rhodes Klinker Beige cm
KAST Rhodes Klinker Grå cm
KAST5006_Vision, Kakel, Grå, 25×40 cm (2)
Serie Rondo
Serie Eterna
KAST5007 Vision, Kakel, Mörk beige, 25×40 cm (3)
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider