✔ Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe!

5000 produkter online

Diamond serien

Diamond - Kollektion av kakel och klinker | Hill Ceramic ®

AMB_DIAMOND_FABRIC_GREY_OK_1

Nu välkomnar vi serien Diamond till Hill Ceramic och med det ställer vi mycket av det du tidigsre sätt på kant. Diamond ger dig spännande möjligheter att skapa ett unikt golv eller kanske väggdekoration i ditt hem eller affärslokal. Diamond finns som träklinker, klinker som ser ut som trä, som svart oh grå klinker och som enfärgade i triangel- och snedställda plattor.

Pall2222
Pall111
Pall5555
Pall3333
5252
DIAM_Mam
DIAM_Mam2
DIAM_Mam3
DIAM_Mam4
DIAM_Mam6
lhkhkhk

Var lägger jag klinker

Serien Diamond fungerar som vilken klinker som helst och kan läggas i alla husets utrymmen och i all offentlig miljö. Den enda begränsningen är samtidigt det unika; form och storlek. Diaomd är en klinker som ska ges utrymme att synas och inte gömmas undan. En större öppen golvyta är perfekt för denna serie klinker.

Klinker i badrum

Givetvis fungerar Diamond som golvplatta i badrum. Att tänka på är att vatten måste kunna rinna ner i en öppen golvbrunn. Det får man genom att vinkla golvet i ett svagt fall. Om man vill ha stora plattor på golvet måste dessa skäras ner till mindre. Detta gör en plattsättare lätt med en kakelskärare eller en vinkelslip.

Att tänka på innan du beställer Diamond

För att kunna lägga mönstret med snedskurna klinker som vi visar på bilderna krävs det att du beställer klinker som så väl är höger- som vänsterskurna. Ett bra tips är att på papper skissa upp rummet och räkna ut plattåtgång. Information om hur många plattor varje paket innehåller och storlek finns vid varje produkts informationskort.
Skulle du tappa bort dig totalt i räkningen så mät rummet, längd och bredd, och kontakta oss på chat eller mail så hjälper vi dig räkna ut materialåtgång.
Ska du lägga Diamond med triangelformat mönster behöver du inte tänka på något speciellt förutom att som vanligt beställa ungefär 10% spill.
Vill du skapa de effektfulla tredimensionella kuberna krävs att du beställer de tre sorterna av Diamond en färgare plattor, grå, svart och vit klinker.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Fraktfritt vid köp över 4000 kr