Inspiration - kakel, klinker och marmor serier

Att kombinera kakel och klinker tillsammans med inredning, färger och stil är väldigt roligt och samtidigt individuellt. Vi tycker alla om olika saker. För att hjälpa er att hitta rätt har vi samlat våra plattor, kakel, klinker, mosaik, natursten i olika serier baserade på storlek, utseende och form. Vi hoppas att detta kan hjälpa er på vägen.

Vi försöker på Facebook och Instagram sprida så mycket inspiration som möjligt kring plattor, mosaik, marmor och vår produkter och tjänster. Här på sidan gömmer sig också en blogg som tar upp allt möjligt inom Hill Ceramic verksamhetsområde.

Men vi vill bli bättre! Hittar du fortfarande inte vad du söker? Behöver du hjälp att hitta en speciell blandare eller dusch? Kanske en möbel eller tapet? Lägg ett mail till oss. Vi hjälper till så långt vi kan! Maila [email protected]

Garage Klinker

Portofino 3x3

Montana Serie

Vit Marmor

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4000 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Information om leveranstider
Alla ordrar som vi mottager innan 10.00 packas samma dag och skickas samma dag, eller första vardagen efter helgdag. Ordrar som kommit in efter klockan 10.00 skickas dagen efter. Har ni beställt samma dag leverans med express bud (gäller inom begränsat geografiskt område.) så blir ni kontaktad inför leveransen. Saknas en eller flera produkter på din order så kontaktar vi er innan vi skickar något. Vi kan delleverera efter överenskommelse.