• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type
10000 produkter online

Orion Serien

Marmorklinkers med tillhörande dekorationslist

Den här är riktigt läckert, Orion serien! Två ljusa marmorklinkers med måtten 40 x 40 cm. och 30 x 60 cm. Till samma serie hör en dekorationslist på 3 x 60 cm. och en klinker med ett dekorativt mönster i storleken 30 x 60 cm.

Tillsammans skapar de ett helt underbart badrum med en riktigt exklusiv touch. Välj förslagsvis att sätta den kvadratiska klinkern på golvet för ett vackert och stilrent golv. På väggarna sätter ni sedan den rektangulära plattan. Sedan sätter ni dekorationsplattan med ett vackert spiralmönster på och ovan och under, sätter ni de smala dekorationslisterna.

Room Scene Orion Marmor

Dekorativt med mörkare marmoreringar

Väggarna blir så dekorativa på detta sätt och resultatet blir slående. Ni kommer få ett ljust inbjudande badrum med vackra marmorklinkers med mörkare ådringar. Golvet blir ljust och elegant. De matchande väggarna passar perfekt till och som pricken över i’et, är de dekorativa klinkerplattorna med både mönster och tillhörande lister, en riktig badrumsdröm! Passa på att köpa till ett stilrent badkar och handfat. Föredrar ni dusch, blir det lika snyggt. Detta kommer garanterat bli familjens nya favoritrum.

Orion är en av stjärnhimlens bäst kända stjärnbilder. Den är en av de 88 moderna stjärnbilderna som erkänns av den Internationella Astronomiska Unionen (bildad 1919).

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alla köp över 4900 kr är fraktfritt, lägg till fix och fog här >>

395,00 kr - köp under 4900 kr
Fraktfritt - köp över 4900 kr

Information om leveranstider