Orion Serien

  • Orion Decor Marmor, Kakel, 30×60 cm, Beige

  • Orion Marmor, Kakel, 30×60 cm, Beige

  • Orion Marmor, Frizes List, 3×60 cm, Beige

  • Orion Marmor, Klinker, 40×40 cm, Beige

Room Scene Orion Marmor

Marmorklinkers med tillhörande dekorationslist

Den här är riktigt läckert, Orion serien! Två ljusa marmorklinkers med måtten 40 x 40 cm. och 30 x 60 cm. Till samma serie hör en dekorationslist på 3 x 60 cm. och en klinker med ett dekorativt mönster i storleken 30 x 60 cm.

Läs mer


Tillsammans skapar de ett helt underbart badrum med en riktigt exklusiv touch. Välj förslagsvis att sätta den kvadratiska klinkern på golvet för ett vackert och stilrent golv. På väggarna sätter ni sedan den rektangulära plattan. Sedan sätter ni dekorationsplattan med ett vackert spiralmönster på och ovan och under, sätter ni de smala dekorationslisterna.

Dekorativt med mörkare marmoreringar

Väggarna blir så dekorativa på detta sätt och resultatet blir slående. Ni kommer få ett ljust inbjudande badrum med vackra marmorklinkers med mörkare ådringar. Golvet blir ljust och elegant. De matchande väggarna passar perfekt till och som pricken över i’et, är de dekorativa klinkerplattorna med både mönster och tillhörande lister, en riktig badrumsdröm! Passa på att köpa till ett stilrent badkar och handfat. Föredrar ni dusch, blir det lika snyggt. Detta kommer garanterat bli familjens nya favoritrum. Orion är en av stjärnhimlens bäst kända stjärnbilder. Den är en av de 88 moderna stjärnbilderna som erkänns av den Internationella Astronomiska Unionen (bildad 1919).

Läs mindre

BEIGE KAKEL

Slider

MARMOR KLINKER

Slider

MARMOR KAKEL

Slider
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Lägg till fix och fog, alla köp över 4000 kr är fraktfritt.

249,00 kr - köp under 4000 kr
Fraktfritt - köp över 4000 kr

Hill Ceramic: kakel och klinker med bra pris, säkert betalning
Fix & Fog Paket
Glöm inte att lägga till Fix och Fog