• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Peygran

Det är alltid detaljer och det enkla som gör skillnad. Det spanska företaget Peygran har specialiserat sig på tillverkning och utveckling av produkter för plattsättning och nu har du möjlighet att enkelt och prisvärt beställa hem tillbehör som fogsvamp, fixspade, kakelkryss samtidigt som du beställer billigt kakel och klinker från Hill Ceramic.
För dig som vill göra plattsättningen lite enklare har Peygran utvecklat ”Peygran Leveling System” som du kan beställa här på hemsidan. Det är ett nivåsystem som enkelt gör att risken för okontrollerade nivåskillnader på keramiska plattor minskar. Systemet hindrar plattor att sjunka djupare ner i sättmassan än någon annan eller att ena sidan på klinkerplattan ”sticker upp” ett par millimeter; olyckor som kan hända så väl amatörer som professionella plattsättare. Med en smart bygel, kil och en klämtång är problemet löst och du kommer få ett perfekt resultat.

Kakelkryss

Sätt kakelkryss mellan plattorna för korrekt linje och tjocklek. Din fog kommer bli precis så jämn och rak som du önskar.

Nivåsystem

Hörn och kanter på plattor kan sticka upp om fixet gör att det härdar snett. Minimera risken genom att trycka ner och klämma på plats kakel och klinker mot underlaget.

Pedestal skyddsgummi

Använd justerbara pedestals fötter för ert 20 mm klinker, denna produkt kan användas med pedestalsjusterare samt isolerare.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider