• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Casablanca Serien

Casablanca - Snyggt marockanskt klinker | Hill Ceramic®

Marockanska klinkers med spännande mönster

I den charmiga Casablanca-serien finns något för alla. Rikt urval av marockanska klinkers i alla färger och mönster ni kan drömma om. I den här serien har plattorna storleken 19 x 19 cm. och de går lika fint att sätta inomhus som utomhus.
Självklart tål de golvvärme, så nu är det möjligt att skapa ett äkta marockansk inspirerat badrum. En klinker är mycket praktisk, de är tåliga och lättskötta och ni kan sätta dem både på väggar och golv, vilket gör möjligheterna oändliga. Kanske väljer ni att kombinera olika Casablanca klinkers för att skapa unika golv, valet är fritt hur ni väljer att kombinera denna omtyckta klinker.

Pryd era golv med vackra klinkers

I hallen, ett ofta bortglömt rum, blir det charmigt att mötas av dessa glada klinkers när man kliver innanför dörren till ert hem. Marockanska klinkers är också lika omtyckta i t.ex. kök och badrum. Ett köksgolv med dessa plattor kan ge liv till en i övrigt ordinär inredning. Samma gäller för badrum, Casablanca serien kan faktiskt göra mindre underverk för er bostad. Från den klassiska filmen “Casablanca” med Humprey Bogart och Ingrid Bergman är citatet välkänd men faktum är att denna replik faktiskt aldrig sas i filmen.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider