• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Malmö

Vi är Malmös största online butik för kakel och klinker

MALMÖ

KAKEL OCH KLINKER

 • SNABB LEVERANS
 • BESTÄLL PROVPLATTA
 • HANDLA NU BETALA SEN
 • BETALA MED KLARNA
 • 10 000 PRODUKTER ONLINE

 

Kontakta oss via chatten, telefon eller via vårt webbformulär längst ner på sidan.

UTFÖRSÄLJNING

Billigt kakel och klinker i Malmö och Lund

Vi håller våra priser lägre än våra konkurrenter eftersom vi skurit bort alla mellanlager och andra fördyrande led i leveranskedjan. Hill Ceramic har ett samarbete med europeiska tillverkare av kakel och klinker med leveranser till vårt lager utanför Varberg varje dag. Här packas gods om och skickas direkt till våra kunder i Malmö, Lund och övriga Skåne. Vår målsättning är att inom 48 timmar från ordermottagandet ska godset vara på väg till dig som kakelkund i hela Skåne oavsett om du är privatperson, byggare eller grossist.

Plattsättare i Malmö använder Finja Betong

Hill Ceramic har ett samarbete och lagerför grundsortimentet från Finja Betong när det gäller sättmedel, fix, fog och fuktspärrsystem. Finjas produkter är rätt monterade godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme. Produkterna får användas av privatpersoner om de utför jobbet enligt fackmannamässigtutförande. Innan arbete utförs bör du kontakta ditt försäkringsbolag för klartecken. Finjas produkter används ofta av plattsättare i Malmö och för att spara tid och pengar när du beställer kakel och klinker rekommenderar vi dig att även beställa fix och fog som kommer skickas samtidigt med dina plattor.

Handla kakel i Malmö

Fördelarna med en web-baserad butik är att hela Sverige får tillgång till hela vårt sortiment alltid. Som konsument i Malmö behöver du inte längre trängas på tyska byggvaruhus eller spendera eftermiddagen på att köra vilse i Svågertorp, Jägersro eller Bernstorp i jakt på kakel och klinker, för att mötas av obefintlig hjälp från trött extra-anställd personal. På Hill Ceramic kan vi våra produkter och finns redo på chat och mail när du har tid. Vårt sortiment hittar du alltid sakligt och enkelt framför dig med all information du behöver.

Badrumskakel och klinker till badrum och kök

Hill Ceramic har ett ständigt växande sortiment av italienskt kakel, klinker från Spanien och klinker med inspiration från Marrakech klinker. Allt vårt material går givetvis att sätta i kök och badrum – detta är vad du förväntar dig som kund hos ett modernt och medvetet företag inom byggvaruhandeln. Men vi ser också till att hålla oss uppdaterade på kommande trender för att möta krav och efterfrågan när du vill bli inspirerad och köpa produkter lite utöver det vanliga. Våra europeiska tillverkare och trendspanare jobbar nu mycket med träklinker och klinker i storformat; vi klassar storformat på klinker större än 60×60 cm.

Räkna åtgång kakel och klinker

Om du behöver hjälp med att räkna ut hur mycket kakel och klinker du behöver till ditt projekt har vi en Åtgångsräknare som hjälper dig med hur mycket kakel och klinker du kommer att behöva beställa. Du matar enkelt in måtten på golv och/eller vägg och får ut antalet kvadratmeter. Det finns alltid en risk att kakel går sönder eller blir felskuret när man monterar. Vi rekommenderar alltid att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår Åtgångsuträknare.

Rabatter på kakel – Pallpris

Eftersom vårt kakel och klinker inte passerar dyra mellanhänder behöver vi inte ta ut mer betalt än att vi kan ge dig riktigt bra priser direkt. Vi har precis som alla företag kampanjer och specialpriser under årets lopp när vi vill sätta extra fokus på en produktgrupp eller serie men håller en låg prisbild på hela vårt sortiment. Givetvis levererar vi så mycket material som du behöver men tänk på att om det är ett större badrum, golv till vardagsrum eller uterum eller till ett helt hus så kan ett pallpris vara aktuellt. Pallpris gäller minst en hel pall och antal kvadratmeter på pallen samt aktuellt pallpris står angivet på produktsidan.

Återförsäljare i Malmö

Hill Ceramic säljer huvudsakligen kakel och klinker via vår hemsida samt genom ett återförsäljarnätverk. Det finns butiker och plattsättare som lagerför eller visar delar av vårt sortiment men vi har inga egna fysiska butiker då de skulle bidra till en högre prisbild. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan.
Om du är arkitekt, plattsättare eller annan företagskund och vill komma i kontakt med oss eller som privatperson helt enkelt bara har frågor kring vårt övriga sortiment kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail så kommer vi att hjälpa dig snarast.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider