• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Göteborg

Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på denna sida

Snabb leverans till Göteborg

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 1-3 vardagar.

Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

1-compressor

Precis som i alla landets storstadsregioner rör sig Göteborg in i en expansiv fas. Avstånd mellan stad och ytterområde minskar i takt med kollektivtrafik och nya arbetstillfällen.

Random-31-compressor

Inflyttningen är hög och bostäder byggs och renoveras i snabb takt. För vår del på Hill Ceramic, med vårt huvudlager på västkusten, innebär det att våra leveranser av kakel och klinker till Göteborg med omnejd ökar markant varje månad.

spanskt kakel och klinker

Vi kan hålla en lägre prisbild på keramik än våra konkurrenter eftersom vi skurit bort alla mellanlager och fördyrande led i leveranskedjan.

Billigt kakel och klinker i Göteborg

Hill Ceramic har ett samarbete med europeiska tillverkare av kakel och klinker med leveranser till vårt lager utanför Varberg varje dag. Här packas gods om och skickas direkt till våra kunder i Göteborg och hela västra Sverige. Vår målsättning är att inom 48 timmar från ordermottagandet ska godset vara på väg till dig som kakelkund i hela Skåne oavsett om du är privatperson, byggare eller grossist.
Om du tycker att leveranstiden på 2–4 dagar är för lång och du behöver dina plattor nu direkt håller lagret öppet varje helgfri vardag. Du är välkommen att hämta din order själv eller komma oh kolla på provplattor. För öppettider och platt-tillgång rekommenderar vi att du kontaktar oss innan ditt besök.

Plattsättare i Göteborg använder Finja Betong

Hill Ceramic har ett samarbete och lagerför grundsortimentet från Finja Betong när det gäller sättmedel, fix, fog och fuktspärrsystem. Finjas produkter är rätt monterade godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme. Produkterna får användas av privatpersoner om de utför jobbet enligt fackmannamässigtutförande. Innan arbete utförs bör du kontakta ditt försäkringsbolag för klartecken. Finjas produkter används ofta av plattsättare i Göteborg och för att spara tid och pengar när du beställer kakel och klinker rekommenderar vi dig att även beställa fix och fog som kommer skickas samtidigt med dina plattor.

Handla klinker i Göteborg

Fördelarna med en web-baserad butik är att hela Sverige får tillgång till hela vårt sortiment alltid. Som konsument i Göteborg behöver du inte längre trängas på tyska byggvaruhus eller spendera eftermiddagen på att köra vilse i Mölndal eller Högsbo, i jakt på kakel och klinker, för att mötas av obefintlig hjälp från trött extra-anställd personal. På Hill Ceramic kan vi våra produkter och finns redo på chat och mail när du har tid. Vårt sortiment hittar du alltid sakligt och enkelt framför dig med all information du behöver.

Rabatter på kakel – Pallpris

Eftersom vårt kakel och klinker inte passerar dyra mellanhänder behöver vi inte ta ut mer betalt än att vi kan ge dig riktigt bra priser direkt. Vi har precis som alla företag kampanjer och specialpriser under årets lopp när vi vill sätta extra fokus på en produktgrupp eller serie men håller en låg prisbild på hela vårt sortiment. Givetvis levererar vi så mycket material som du behöver men tänk på att om det är ett större badrum, golv till vardagsrum eller uterum eller till ett helt hus så kan ett pallpris vara aktuellt. Pallpris gäller minst en hel pall och antal kvadratmeter på pallen samt aktuellt pallpris står angivet på produktsidan.

Återförsäljare i Göteborg

Hill Ceramic säljer huvudsakligen kakel och klinker via vår hemsida samt genom ett återförsäljarnätverk. Det finns butiker och plattsättare som lagerför eller visar delar av vårt sortiment men vi har inga egna fysiska butiker då de skulle bidra till en högre prisbild. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan.
Om du är arkitekt, plattsättare eller annan företagskund och vill komma i kontakt med oss eller som privatperson helt enkelt bara har frågor kring vårt övriga sortiment kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail så kommer vi att hjälpa dig snarast.

Kakel och klinker till badrum och kök

Hill Ceramic har ett ständigt växande sortiment av italienskt kakel, klinker från Spanien och klinker med inspiration från Marrakech klinker. Allt vårt material går givetvis att sätta i kök och badrum – detta är vad du förväntar dig som kund hos ett modernt och medvetet företag inom byggvaruhandeln. Men vi ser också till att hålla oss uppdaterade på kommande trender för att möta krav och efterfrågan när du vill bli inspirerad och köpa produkter lite utöver det vanliga. Våra europeiska tillverkare och trendspanare jobbar nu mycket med träklinker och klinker i storformat; vi klassar storformat på klinker större än 60×60 cm.

Räkna åtgång kakel och klinker

Om du behöver hjälp med att räkna ut hur mycket kakel och klinker du behöver till ditt projekt har vi en Åtgångsräknare som hjälper dig med hur mycket kakel och klinker du kommer att behöva beställa. Du matar enkelt in måtten på golv och/eller vägg och får ut antalet kvadratmeter. Det finns alltid en risk att kakel går sönder eller blir felskuret när man monterar. Vi rekommenderar alltid att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår Åtgångsuträknare.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider