• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Linköping

Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på denna sida

Snabb leverans till Linköping

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 1-3 vardagar.

Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

1-compressor

Linköping, med anor från 1100-talet är idag Sveriges åttonde största stad sett ur befolkningsmängd och staden växer för varje år.

Random-31-compressor

Universitetet och ett positivt företagarklimat tillsammans med god infrastruktur gör att staden drar till sig nya invånare och antalet ordrar med kakel till badrum från Linköping med omnejd ökar för varje vecka.

Enkelt att handla billigt kakel och klinker i Linköping

Varje vardag skickas gods från Hill Ceramic till kunder runt om i hela Sverige. Vår målsättning är att godset, om det är lagerfört, ska vara på väg till dig 48 timmar efter ordermottagandet i vår butik. Detta oavsett om du är privatperson, grossist eller byggare. Eftersom du handlar direkt från våra tillverkare finns inga fördyrande mellanhänder.
Genom att vår kakelbutik finns online har du alltid tillgång till hela sortimentet. Nu slipper du spendera de redan så stressiga helgerna med att stuva in familjen i bilen och leta rätt motorvägsavfart för att komma till oinspirerande byggvaruhus med extraanställd personal. Hos oss finns all information lättillgänglig och skulle du behöva fråga något eller få hjälp med din beställning sitter vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig. Det är så man handlar tryggt på nätet!

Plattsättare i Linköping använder Finja Betong

Hill Ceramic lagerför grundsortimentet från Finja Betong när det gäller sättmedel, fix, fog och fuktspärrsystem. Finjas produkter är rätt monterade godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme. Produkterna får användas av privatpersoner som utför jobbet enligt fackmannamässigtutförande men innan arbete utförs bör du kontakta ditt försäkringsbolag. Finjas produkter används ofta av plattsättare i Linköping och för att spara tid och pengar när du beställer kakel och klinker rekommenderar vi dig att även beställa fix och fog som kommer skickas samtidigt med dina plattor.

Räkna ut hur mycket kakel och klinker som behövs

Om du tycker det är lite klurigt hur du ska räkna ut åtgången av kakel och klinker har vi gjort det enkelt för dig. Testa vår Åtgångsräknare. Du matar in måtten på golv och/eller vägg och får ut antalet kvadratmeter. Tänk på att det alltid finns en risk för en sprucken eller felskuren kakelplatta när man monterar så vi rekommenderar att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår .Åtgångsuträknare

Köp mer, betala mindre – pallpris på kakel

Hill Ceramic låter dig handla direkt från några av Europas ledande tillverkare av kakel och klinker. Eftersom varorna inte passerar dyra mellanhänder eller utställningar behöver vi inte ta ut mer betalt än att vi kan ge dig riktigt bra priser direkt. Vi har precis som alla företag kampanjer och specialpriser under årets lopp när vi vill sätta extra fokus på en produktgrupp eller serie men håller en låg prisbild på hela vårt sortiment.
Ska du handla mycket av en produkt går det att beställa ännu billigare. När du köper minst en helpall av samma kakel eller klinker tillämpar vi pallpris. Antalet kvm eller lådor varierar mellanprodukterna men det framgår tydligt på varje produkts informationssida vilken kvantitet som gäller samt med ett enkelt knapptryckser du gällande pallpris. Alla ordrar över 4000kr är alltid fraktfria.

Återförsäljare i Linköping

Hill Ceramic säljer kakel och klinker via vår hemsida samt genom ett återförsäljarnätverk men har valt att inte öppna egna fysiska butiker då det i dagsläget skulle bidra till högre produktkostnader och en förhöjd prisbild för dig som kund. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan. Givetvis går det att beställa provplattor ur hela vårt sortiment men tänk på att det kommer förekomma en fraktkostnad samt extra leveranstid. I dessa fall, eller om du är arkitekt, plattsättare eller annan företagskund och vill komma i kontakt med oss eller som privatperson helt enkelt bara har frågor kring vårt övriga sortiment kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail så kommer vi att hjälpa dig snarast.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider