• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Norrköping

Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på denna sida

Snabb leverans

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 2-4 vardagar.

Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

1-compressor

Vi märker en ständig utveckling av alla landets storstäder och Norrköping är inget undantag. Pinflyttningen ökar och renoveringarna blir allt fler.

Random-31-compressor

Varje vecka skickas ett stort antal ordrar till våra kunder runt Norrköping som upptäcker hur enkelt det är att beställa kakel online.

spanskt kakel och klinker

Vi håller våra priser lägre eftersom vi inte har några mellanlager eller fördyrande led i leveranskedjan. Hill Ceramic har ett samarbete med europeiska tillverkare av kakel och klinker med leveranser till vårt lager utanför Varberg varje dag.

Handla billigt kakel och klinker i Norrköping

Vi packar pm varorna och skickar direkt till våra kunder med vår målsättning att inom 48 timmar från ordermottagandet ska lagerfört gods vara på väg till dig som kakelkund i Norrköping med omnejd oavsett om du är privatperson, byggare eller grossist.
Fördelarna med en web-baserad butik är att du har tillgång till hela sortimentet alltid och som kund behöver du inte längre svettas och känna dig bortkollrad på stressiga opersonliga byggvaruhus eller spendera helgen på att köra vilse i Ingelsta i jakt på kakel. Vi kan våra produkter och finns redo på chat och mail när du har tid och vårt sortiment hittar du alltid sakligt och enkelt framför dig med all information du behöver.

Plattsättare i Norrköping använder Finja Betong

Hill Ceramic lagerför grundsortimentet från Finja Betong när det gäller sättmedel, fix, fog och fuktspärrsystem. Rätt monterade är de godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme. Produkterna får användas av privatpersoner som utför jobbet enligt fackmannamässigtutförande men innan arbete utförs bör du kontakta ditt försäkringsbolag. Beställ dessa produkter samtidigt som du beställer kakel och klinker så kommer allt samtidigt.

Vi levererar klinker till Yllefabriken

När staden byter skepnad från tung industristad till hem för den moderna människan ställs höga krav på boende och kommunikationer. Vi lever i en snabb och föränderlig värld och våra hem blir allt med fristäder och platsen där vi samlar ny energi. Hemmiljön är viktig och när företaget Gamlebro AB gör om Yllefabrikens lokaler till bostäder i Norrköpings hamn valde man produkter från Hill Ceramic. Läs mer och titta på inspirationsbilderna – klicka här.

Räkna åtgång kakel och klinker

För att hjälpa dig med uträknandet av hur mycket kakel och klinker du behöver har vi en Åtgångsräknare. Du matar enkelt in måtten på golv och/eller vägg och får ut antalet kvadratmeter att beställa. För att vara säker på att plattorna räcker även om en platta går sönder eller blir felskuren rekommenderar vi alltid att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår Åtgångsuträknare.

Rabatter på kakel – Pallpris

Vi på Hill Ceramic vill inte göra det besvärligt för dig att vara kund hos oss och vi vill hålla kostnaderna nere för så väl oss själva som för dig som kund. Vårt kakel och klinker inte passerar dyra mellanhänder så vi behöver inte ta ut mer betalt än att vi kan ge dig riktigt bra priser direkt. Som alla företag har vi kampanjer och specialpriser under årets lopp men håller en låg prisbild på hela vårt sortiment.
Vi levererar så mycket material du behöver men tänk på att om det är ett större badrum, golv till vardagsrum eller uterum eller till ett helt hus så kan ett pallpris vara aktuellt. Pallpris gäller minst en hel pall och antal kvadratmeter på pallen samt aktuellt pallpris står angivet på produktsidan.

Återförsäljare i Norrköping

Hill Ceramic har inga egna fysiska butiker då de skulle bidra till en högre prisbild utan vi väljer att sälja våra produkter, huvudsakligen kakel och klinker, via vår hemsida samt genom ett nätverk av återförsäljare. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan.
Kontakta oss mer än gärna om du har frågor om våra produkter. Du är alltid lika välkommen oavsett om du är privatperson, arkitekt, plattsättare eller annan företagskund. Du kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail så kommer vi att hjälpa dig snarast.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider