• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Västerås

Vi är Västerås största online butik för kakel och klinker

VÄSTERÅS

KAKEL OCH KLINKER

 • SNABB LEVERANS
 • BESTÄLL PROVPLATTA
 • HANDLA NU BETALA SEN
 • BETALA MED KLARNA
 • 10 000 PRODUKTER ONLINE

 

Kontakta oss via chatten, telefon eller via vårt webbformulär längst ner på sidan.

UTFÖRSÄLJNING

Handla kakel i Västerås

För många innebär det en stressfaktor att ta med familj, barn, husdjur och oengagerad partner till närmaste byggvaruhus för att känna sig bortkollrad och lätt förödmjukad av en bakfull helgextra i tysk uniform när allt du skulle göra var att bestämma storleken på vitt kakel och om golvet skulle vara grått eller brunt och om det skulle vara brons- eller guldmosaik på väggen bakom toalettstolen. Alternativet att spendera timmar letandes efter rätt avfart finns kvar – alternativet är att stanna kvar i mjukisbyxorna och logga in på Hill Ceramic webshop med kakelplattor istället. Här har du alltid full överblick på leveranstider och sortiment och riskerar inte. Vi tycker absolut det är trevligt med utflykter men passa på att åk någonstans alla kan trivas när ni är lediga.

Beställ och få klinker hemkört

Fördelarna slutar inte med att du kan beställa allt hemifrån – du slipper faktiskt släpa hem det också. När du beställer produkter för över 4000 kr kör vi dessutom hem det fraktfritt till dig! Kolla med den som ska montera plattor om du ska passa på att beställa fix och fog så kan det komma samtidigt – ännu mindre att bära själv! Hill Ceramic lagerför grundsortimentet från Finja Betong – ett svenskt välkänt märke för hantverkare i Västerås.

Därför är kakel i Västerås billigt

Hill Ceramic har inga mellanlager eller fördyrande grossistled utan köper direkt från Europas större tillverkare av kakel och klinker. Vinstmarginaler som vi kan efterskänka till dig i form av rabatter. Vi har inga sfysiska butiker utan säljer våra produkter genom ett återförsäljarnätverk samt genom vår egna organisation. Våra säljare finns på chat och mail redo att hjälpa dig om du har frågor kring en produkt eller en beställning.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider