• Sok
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Västerås

Kontaktuppgifter hittar ni längst ner på denna sida

Snabb leverans till Västerås

Vi skickar alla lagerprodukter första vardagen efter beställning, med transport tar det ca 1-3 vardagar.

Kampanjer

Vi har regelbundet förmånliga kampanjer, kampanjerna är tidsbestämda.

Säker betalning

Vi använder Klarna som betalningspartner, ni kan handla idag och betala senare.

Fraktfritt över 4000 kr

Alla konsumentorders med ett varuvärde över 4000 kr är fraktfria.

1-compressor

Nu är det enkelt att handla kakel billigt i Västerås. Staden är en av världens äldsta städer med rötter till tidig vikingatid och har bidragit till handel och välstånd runt Mälaren under hundratals år.

Random-31-compressor

Rörelse och handel har alltid präglat regionen och vi ser idag mycket privatpersoner men även företag som handlar kakel och klinker av Hill Ceramic.

spanskt kakel och klinker

Varje vecka skickar vi ut ordrar från vårt lager utanför Varberg med nybyggnationer och restaureringar i Västerås med omnejs. Watch out, Tiles are coming!

Handla kakel i Västerås

För många innebär det en stressfaktor att ta med familj, barn, husdjur och oengagerad partner till närmaste byggvaruhus för att känna sig bortkollrad och lätt förödmjukad av en bakfull helgextra i tysk uniform när allt du skulle göra var att bestämma storleken på vitt kakel och om golvet skulle vara grått eller brunt och om det skulle vara brons- eller guldmosaik på väggen bakom toalettstolen. Alternativet att spendera timmar letandes efter rätt avfart finns kvar – alternativet är att stanna kvar i mjukisbyxorna och logga in på Hill Ceramic webshop med kakelplattor istället. Här har du alltid full överblick på leveranstider och sortiment och riskerar inte. Vi tycker absolut det är trevligt med utflykter men passa på att åk någonstans alla kan trivas när ni är lediga.

Beställ och få klinker hemkört

Fördelarna slutar inte med att du kan beställa allt hemifrån – du slipper faktiskt släpa hem det också. När du beställer produkter för över 4000 kr kör vi dessutom hem det fraktfritt till dig! Kolla med den som ska montera plattor om du ska passa på att beställa fix och fog så kan det komma samtidigt – ännu mindre att bära själv! Hill Ceramic lagerför grundsortimentet från Finja Betong – ett svenskt välkänt märke för hantverkare i Västerås.

Därför är kakel i Västerås billigt

Hill Ceramic har inga mellanlager eller fördyrande grossistled utan köper direkt från Europas större tillverkare av kakel och klinker. Vinstmarginaler som vi kan efterskänka till dig i form av rabatter. Vi har inga sfysiska butiker utan säljer våra produkter genom ett återförsäljarnätverk samt genom vår egna organisation. Våra säljare finns på chat och mail redo att hjälpa dig om du har frågor kring en produkt eller en beställning.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider