• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Helsingborg

Vi är Helsingborgs största online butik för kakel och klinker

HELSINGBORG

KAKEL OCH KLINKER

 • SNABB LEVERANS
 • BESTÄLL PROVPLATTA
 • HANDLA NU BETALA SEN
 • BETALA MED KLARNA
 • 10 000 PRODUKTER ONLINE

 

Kontakta oss via chatten, telefon eller via vårt webbformulär längst ner på sidan.

UTFÖRSÄLJNING

Handla billigt kakel i Helsingborg

Att handla kakel i Helsingborg innebär inte längre att du behöver trängas på byggvaruhus eller spendera helger på att leta efter rätt avfart runt Väla i jakt på kakel och klinker, bara för att mötas av en bakfull helganställd extrapersonal. Vi finns på plats när du har tid och behöver hjälp och vi är redo på så väl chat som mail när du behöver svar på dina frågor innan ditt köp.
Våra lagersändningar sker från Tvååker utanför Varberg och vår målsättning är att kunna expediera och skicka iväg lagerförda varor inom 48 timmar från ordermottagandet till alla våra kunder, oavsett om du är privatperson eller företagskund, till hela Helsingborg med omnejd. Om det måste gå snabbare är du alltid välkommen att själv hämta din beställning på lagret. Vi håller öppet varje helgfri vardag men vi uppskattar om du ringer och stämmer av med oss först så vi har möjlighet att hjälpa er på plats.

Plattsättare i Helsingborg gör jobbet

När du beställer kakel och klinker av Hill Ceramic skickar vi det hem till dig eller till önskad adress. Det underlättar givetvis för dig som slipper släpa och lasta tunga paket in i bakluckor och på släpvagnar. Om du har anlitat hantverkare så kolla om fix och fog ingår i priset. Om inte så passa på att beställa detta samtidigt som du köper plattor och du sparar tid och ryggkraft åt din plattsättare.
Hill Ceramic lagerför grundsortiment av fix, fog, silikon och fuktspärr från Finja Betong. Finjas produkter är rätt monterade godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme och plattsättare i Helsingborg använder ofta Finjas produkter.

Badrumskakel och klinker till badrum och kök

Hill Ceramic har ett ständigt växande sortiment av italienskt kakel, klinker från Spanien och kakel med mönster med inspiration från Marocko och Marrakech Design. Allt vårt material går givetvis att sätta i kök och badrum och vi försöker hålla ett mycket brett sortiment med standardkakel till plattor med speciella egenskaper och utseende.
Vi håller oss uppdaterade på kommande trender för att möta krav och efterfrågan när du vill bli inspirerad och köpa produkter lite utöver det vanliga. Våra europeiska tillverkare och trendspanare jobbar nu mycket med träklinker och klinker i storformat; vi klassar storformat på klinker större än 60×60 cm.

Hur mycket kakel och klinker går det åt

Om du behöver hjälp med åtgång av kakel och klinker kan du ta hjälp av vår Åtgångsräknare. Med ett par enkla klick räknar vi ut hur mycket material du behöver beställa för att täcka golv och/eller vägg med klinker och kakel. Det finns alltid en risk att kakel går sönder eller blir felskuret när man monterar. Vi rekommenderar alltid att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår Åtgångsuträknare.

Rabatter på kakel – Pallpris

Vi försöker hålla kostnaderna nere för allas skull Därför har vi inga fördyrande mellanhänder utan kan ge dig riktigt bra priser direkt. Som alla företag har vi kampanjer och specialpriser under årets lopp när vi vill sätta extra fokus på en produktgrupp eller serie men vi håller en lägre prisbild generellt på hela vårt sortiment än våra konkurrenter.
Värt att tänka på är att om du bygger ett större badrum, golv till vardagsrum eller beställer plattor till ett helt hus så kan ett pallpris vara aktuellt. Pallpris gäller minst en hel pall och antal kvadratmeter på pallen samt aktuellt pallpris står angivet på produktsidan.

Återförsäljare i Helsingborg

Hill Ceramic säljer huvudsakligen kakel och klinker via vår hemsida samt genom ett återförsäljarnätverk. På vissa ställen finns det butiker och plattsättare som lagerför eller visar delar av vårt sortiment men Hill Ceramic har inga egna butiker då de skulle bidra till en högre prisbild. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan.
Om du är plattsättare i Helsingborg och behöver hjälp med våra produkter, vill använda klinker i ett projekt eller som privatperson bara vill komma i kontakt med oss kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail så kommer vi att hjälpa dig snarast.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider