• Sok
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Kakel och klinker i Lund

Vi är Lunds största online butik för kakel och klinker

LUND

KAKEL OCH KLINKER

 • SNABB LEVERANS
 • BESTÄLL PROVPLATTA
 • HANDLA NU BETALA SEN
 • BETALA MED KLARNA
 • 10 000 PRODUKTER ONLINE

 

Kontakta oss via chatten, telefon eller via vårt webbformulär längst ner på sidan.

UTFÖRSÄLJNING

Snabb leverans av billigt kakel i Lund

Vi håller våra priser lägre eftersom vi inte har några mellanlager eller fördyrande led i leveranskedjan. Vår målsättning är att inom 48 timmar från ordermottagandet ska lagerfört gods vara på väg till dig som kakelkund i Lund med omnejd oavsett om du är privatperson, byggare eller grossist. Om det är så att du verkligen inte kan vänta så ligger vårt lager i Tvååker utanför Varberg. Vi håller öppet alla vardagar men kontakta oss gärna i förväg så vi har personal på plats att hjälpa dig.
Som kund sparar du nerver och tid eftersom du inte längre behöver svettas och känna dig bortkollrad på stressiga opersonliga byggvaruhus eller spendera helgen på att snurra runt på Nova i jakt på kakel eller än värre åka till Malmö. Sitt lugnt hemma och bläddra igenom vårt otroliga sortiment och när du behöver hjälp finns vi redo på chat och mail för att hjälpa dig om det är några oklarheter vid beställningen.

Plattsättare i Lund använder Finja Betong

Hill Ceramic lagerför grundsortimentet från Finja Betong när det gäller sättmedel, fix, fog och fuktspärrsystem. Rätt monterade är de godkända i Sverige som fuktavvisande system i våtutrymme. Alla produkter får användas av privatpersoner så länge arbetet dokumenteras och utförs enligt fackmannamässigt utförande. Innan påbörjat arbete på egen hand bör du kontakta ditt försäkringsbolag för godkännande. Om du beställer Finjas produkter samtidigt som du beställer kakel och klinker så kommer allt samtidigt packat direkt till önskad adress.

Hur mycket kakel och klinker ska jag beställa

Det kan vara lite klurigt att räkna ut hur mycket plattor du kommer att behöva när du ska kakla. Därför har vi byggt en Åtgångsräknare som är väldigt enkel att använda. Du skriver in måtten på golv och/eller vägg och får ut antalet kvadratmeter att beställa. För att vara säker på att plattorna räcker även om en platta går sönder eller blir felskuren rekommenderar vi alltid att du adderar 10% spill till din beställning. Klicka här för att komma till vår Åtgångsuträknare.

Extra rabatt på klinker och kakel – Pallpris

Vi är mycket stolta och glada att du väljer oss som leverantör och vill göra det enkelt och billigt för dig i Lund att beställa. Vårt kakel och klinker inte passerar dyra mellanhänder så vi behöver inte ta ut mer betalt än att vi kan ge dig riktigt bra priser direkt. Som alla företag har vi kampanjer och specialpriser under årets lopp men vi håller en generellt låg prisbild på hela vårt sortiment.
Om du bygger ett större badrum, golv till vardagsrum eller beställer till ett helt hus så kan ett pallpris vara aktuellt. Pallpris gäller minst en hel pall och antal kvadratmeter på pallen samt aktuellt pallpris står angivet på produktsidan.

Återförsäljare i Lund

Hill Ceramic har inga egna fysiska butiker då de skulle bidra till en högre prisbild utan vi väljer att sälja våra produkter, huvudsakligen kakel och klinker, via vår hemsida samt genom ett nätverk av återförsäljare. Om du behöver en provplatta på någon av de serier vi har lagerförda beställer du enkelt det i kassan.
Kontakta oss mer än gärna om du har frågor om våra produkter. Du är alltid lika välkommen oavsett om du är privatperson, arkitekt, plattsättare eller annan företagskund. Du kontaktar du oss enkelt i chatten eller via mail.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.
Information om leveranstider